Şimdi Ara

LG WIDEBOOK SERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, Widebook serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. R580 ve R560 15 inç, R480 ve R460 14 inç, R380 modeli ise 13 inç boyutlu ve LED aydınlatmalı LCD monitöre sahip. Notebook'lara Intel Core 2 Duo işlemcileri güç veriyor. 4 GB'a kadar sistem belleğinin kullanımı mümkün. NVIDIA GeForce serisi ekran kartları, HDMI çıkışı, eSATA portu, 3G modem ve görüntülü konuşmalar için 1.3 MP web kamerası bulunuyor. R580 modelinde Blu-ray okuyabilen optik sürücüye yer verilmiş. Widebook serisi dizüstü bilgisayarların Türkiye, Suudi Arabistan, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor.

http://www.lge.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-r500-R580-U.APC3BA9.jsp
    http://www.lge.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-r400-R460-L.AHC6WA9.jsp
    http://www.lge.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-r500-R560-L.APA8DA9.jsp
    http://www.lge.com/products/model/detail/x130.jhtml

• arkadaslar bu widebook serısının r -580 modelını almayı dusunuyorum turkıyeye yenı gelen bır urun acaba bu modelı kullanan arkadaslar bilgilerini paylasabılırmı ?
  • bende r580 düşünüyorum ama bu konuda hiç inceleme yok
  • arkadaslar bugun vatan bilgisyardan lg r-580 model notebook u aldım ılk ızlenımlerım gayet olumlu ya bi kere adamlar guzel kasa yapmıslar cok sık bı kasası var performansda gayet ıyı fıyatta boyle bı laptop ıcın uygun bence 1280 liraya geldi bana

LG WIDEBOOK SERİSİ
  • öncelikle hayırlı olsun aerbo5. Ekte koyduğun resimdeki değerlendirmelere göre ekran kartı biraz zayıfmı kalıyor? Hdmi, webcam, bluetooth donanımlarına sahip mi?
  • tesekkur ederim .var var hepsi dıkkat edersen o en dusuk puan wındowsun aero bilesenleri eger oyun falan oynayacaksan altındakı 4.9 gayet ıyı benım hosuma gıtmeyen tek sey 2 adet usb portu var ama adamlar e-sata gırısıde koymus ayrıca e-sata gırısını aynı zmanda usb combo olarakta kullanıyormussun tabı ben bılmıyorum nasıl oldugunu usb combonun al bence pısman olmazsın alet baya bı hızlı yanlız bıldıgım kadarıyla wın 7 ye yukseltme yapmıyor lg sırketı onemlı degıl dıyorsan kacırma derım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerbo5 -- 25 Eylül 2009; 22:13:44 >
  • bende lg nin bu modelini vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum ama samsungla arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar biraz daha bilgi verirse çok sevininirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung ile karşılaştırabilmeniz için;

LG WIDEBOOK SERİSİ

(Samsung R522)

LG WIDEBOOK SERİSİ

(LG R580)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 30 Eylül 2009; 12:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Samsung ile karşılaştırabilmeniz için;

LG WIDEBOOK SERİSİ

(Samsung R522)

LG WIDEBOOK SERİSİ

(LG R580)

bu iki ürün arasında fiyat farkı 400 ytl çivari o yüzden kıyaslanamaz bence....

• quote:

Orijinalden alıntı: aerbo5

tesekkur ederim .var var hepsi dıkkat edersen o en dusuk puan wındowsun aero bilesenleri eger oyun falan oynayacaksan altındakı 4.9 gayet ıyı benım hosuma gıtmeyen tek sey 2 adet usb portu var ama adamlar e-sata gırısıde koymus ayrıca e-sata gırısını aynı zmanda usb combo olarakta kullanıyormussun tabı ben bılmıyorum nasıl oldugunu usb combonun al bence pısman olmazsın alet baya bı hızlı yanlız bıldıgım kadarıyla wın 7 ye yukseltme yapmıyor lg sırketı onemlı degıl dıyorsan kacırma derım ben

hayırlı olsun. ısınma problemi var mı?
  • ısınma problemı yok bılgısyar 6 saattir acık buz gıbı hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerbo5

ısınma problemı yok bılgısyar 6 saattir acık buz gıbı hala :)

güzel

aslında genel bi inceleme yapsanız çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.