Şimdi Ara

Lg yeni seri dual eco klimalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
24.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir wifi yok

• Beyler ben de bu ürün üstünde duruyorum(9000 btu).Yalnız lg sitesinde bir üst modeli daha gözüküyor. Dual plus modelinde.Dual eco ile farkı wifi + 4 yönlü salınım.Hatta bir üst modeli daha gözüküyor deluxe modeli seer scop yüksek baya.
    Modeller lg sitesi
    deluxe
    dual plus
    dual eco

ereyonda fiyat (yalnız montaj dahilmi emin olamadım)

dual eco 2429 tl
    dual plus 2649

n11 fiyatları

dual eco 2500 tl

dual plus 2739 tl

özet geçecek olursam 2 modelden plus tercih edilir mi? plus modelini satın alan var mı? deluxe tr de bulunmuyor mu şu an?
    Bu modeller dış üniteden elektrik bağlantısı yapılıyor diye okumuştum.Öyleyse dezavantajı varmı dır? Ekstradan başka bir marka model öneririmisiniz?
    Değerli fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvdfl -- 29 Mayıs 2018; 2:6:53 >

• 4 yonlu salinimdan kastiniz asagi yukari saga sola ufleme ayari ise bu dual eco da da var. Yanim benim 18 lik dual eco da var.

• gvdfl G kullanıcısına yanıt
    Dual eco ile dual plus arasindaki tek fark wifi. Eger wifi isterseniz dual plus alin. İstemezsenizde mutlaka dual eco alin ama 9 luk degil 12 lik alin cunku neredeyse ayni fiyatken 9 luk almak bence mantiksiz.

• hasanergen26 H kullanıcısına yanıt
    Ben de dün epttavm sitesinden 18.000 btu siparişi verdim, bugün geldi. Kurulum için kayıt açtırdım, bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barastal -- 30 Mayıs 2018; 15:27:16 >
  • Barastal B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun guzel tercih

• Kocaeli İzmitte lg klima nerede satılıyor bilen var mı

• güzel klimaymış baymak düşünüyordum buna doğru yöneldim.wifi olayı güzel.standart modelinden farkı nedir tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanzz

güzel klimaymış baymak düşünüyordum buna doğru yöneldim.wifi olayı güzel.standart modelinden farkı nedir tam olarak?
    Benim gördüğüm kadarıyla daha verimli çalışıyor ve kullanılan gaz farklı. Yeni nesillerde kullanılacak olan gaz var.

Yalnız dual ecoda wifi yok. Dual plusta var.

• merhabalar

ben de acil bir şekilde 18000 btu klima almalıyım ve kararımı lg den yana kullanacağım galiba.
    japon markalarının alt serilerinin diğerlerinden bir farkı olmadığı şeklinde yorumlar okudum.
    lg standart plus isimli geçen yılın cihazı ile lg dual plus isimli yeni sezon cihazı arasında bir fark var mıdır?

bir de yeni dual eco ve dual plus larda iç ünite üzerinde gizli gösterge mevcut mudur?
    sessiz modu var mıdır?

malum lg shop lar pek yaygın değil ve bulunduğum yerde de yok. cihazı görmeden alacağım için tereddütlerim var.

teşekkürler
  • emre319 E kullanıcısına yanıt
    İç ünitede gizli led gösterge mevcut, gayet şık, istenirse kumandadaki tuş ile kapatılabiliyor. Dış ünite sessiz modu var fakat iç ünite sessiz mod yok ya da en azından ben bulamadım. Herhangi bir dönen motor veya benzeri trim ses gelmiyor, yalnızca hava verme sesi gibi bir dip ses var. Geçen perşembe ilk fatura geldi, istanbul hava şartları malum haziran ayı genel olarak serindi. tahmini 7-8 gün toplamda 15-17 saat falan açık kalmıştır. aylık 27-29 tl gelen faturam bu ay 39 tl geldi. beklentilerimin gayet üstünde.
  • Salona ve koridora 18 ve 12 lik dual plus aldim. Bir hafta oldu montaji yapilali. Oncelikle dis unitenin sessizligine dumur oldum. Bir kol boyu mesafede balkonda cay icerken calisip calismadigini duymuyorum. Bu esnada kompressor 0.2 kw gucunde calisiyor. Tam gucteyken denk gelmedim ama 155 metrekare tamamen bati cephe evimde 12lik olani en fazla 0.5kw, 18 lik olani ise sadece 0.3 kwde calisirken gordum.

Sabah 10 gece 03 arasi calisiyorlar. Ortalama gunluk tuketim cihaz basina 2.5 kw seviyesinde. 12lik daha fazla tuketiyor cunku koridordan 3 odayi sogutmaya calisiyor. 18lik ise 60 metrekarelik salon, antre ve mutfak alanini sogutmaya calisiyor. Dun salonu kapatarak kullaninca koridordaki 3.9kw tuketti. Fikir vermesi acisindan, ev 14-20 arasi gunes aliyor ve klima yokken ic sicaklik bu gunlerde 28-29 derecede oluyor. Ben 25-26 arasinda tutuyorum bebek oldugu icin. Klima duvar termometresinden 1-2 derece yukarida olcuyor. Malum sicak hava tavana yukseliyor.

Ic unitede 5 kademe fan hizi ayari var. Uyku zamanlayicisini acinca ekstra yavasliyor ve zamanlayici sonunda sessiz sedasiz kapaniyor.

Simdiye kadar cihazlardan inanilmaz memnunum.

Wifi ile baglanti sorunsuz.

• bende dual plus aldım arkadaşlar ılk gun cok ıyıydı ıkıncı gunden itibaren kotu bir yanık kokusuna benzer koku yaymaya basladı. Servis çözum bulamadı napacagımı bilemıyorum tuketıcı hakları yolu gorundu sanırım
  • Dual Plus ile Deluxe arasındaki tek fark iyonizer mi arkadaşlar ?
  • Dual Eco 12000 BTU almayı düşünüyorum ama servis işi beni düşündürüyor.
  • Ne acidan dusunduruyor?

• hasanergen26 H kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum şehirde servis sıkıntı olabilir. Bir de internette yapılan satışların altında kurulum yapmaya gelen servis elemanlarının ilgilenmediği yazıyor. Bu yorumu yazdıktan sonra Klima tavsiyesi başlığına baktım. Koku yaptığı yazılmış. Fİkrimi değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Dual Plus ile Deluxe arasındaki tek fark iyonizer mi arkadaşlar ?
    epeycom da karsılastırdım dual serısıyle deluxe arasında fıltre ve ıyonızer farkı var. Sanırım dual serısındekı koku sıkayetlerı ve iadelerin sebebı bu. Dual modelınde koku fıltreleme yok ve fıltresı de hatalı uretım ve ıgrenc bır koku var. Forumda mıllet hergun fıltre yıkıyor vs ama rezıllık resmen yorumlara bakabılırsınız komedı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

epeycom da karsılastırdım dual serısıyle deluxe arasında fıltre ve ıyonızer farkı var. Sanırım dual serısındekı koku sıkayetlerı ve iadelerin sebebı bu. Dual modelınde koku fıltreleme yok ve fıltresı de hatalı uretım ve ıgrenc bır koku var. Forumda mıllet hergun fıltre yıkıyor vs ama rezıllık resmen yorumlara bakabılırsınız komedı :)

Alıntıları Göster
    Klima kokusu cidden çekilmiyor. Aracımda ısınma çalışırken bazen havalandırma kötü koku yapıyor, resmen leş. LG, eğer bu ürünlerde dediğiniz gibi bir sorun varsa ücretsiz değişime gitmeli kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.