Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li A4H2O - ITX Mini Kasa Satın Al 20 Şubat 2025 02:00 1 1 Lian Li A4H2O - ITX Mini Kasa Ürün gri renklidir. İki sene önce QP Bilişimden satın aldım. Bir hafta öncesine kadar aktif kullanılıyordu, herhangi bir sorunu yoktur, kasa değişikliği nedeniyle satılıktır.Kasada herhangi bir çizik leke kırık vs. yoktur.Çalışmayan herhangi bir fonksiyonu, eksik bir vidası yoktur.Ürünün orijinal kutusu ve köpüğü duruyor. Kutusunda teslim edeceğim.Kasayı saklayacak yerim olmadığı için elden çıkartmak istiyorum. Bu nedenle fiyatını uygun tuttum ve fiyat pazarlığa kapalıdır.Satışı elden yapacağım. Farklı ile kargo, güvenli satış gibi yöntemleri tercih etmiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Cooler Master V650 SFX Gold 650W SFX Güç Kaynağı Lian Li A4H2O - ITX Mini Kasa [SATILDI] GamePower Eva 7 60M Mekanik Kablolu, 2.4Ghz, Bluetooth [SATILDI] Asrock A520M-ITX/ac