Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li O11 Dynamic Evo Satın Al 3 Haziran 2024 02:41 1 1 Lian Li O11 Dynamic Evo Tam anlamıyla süs gibi, bebek gibi bir kasa.Tüm bilgisayarımı (iç parçaları) sattığım için bunu da yeni sahibiyle buluşturmak istiyorum.Tek bir çiziği, eksik tek bir vidası bile YOKTUR.Kasanın özelliği gereği lego gibi, alt-üst edip farklı şekillerde monte edebiliyorsunuz. Ben standart dizilimle monte ettim ve içindeki 9'lu Arctic fanlarla (3+3+3) birlikte size teslim edeceğim.Kolisi, içindeki aksesuar kutusu, fiş, fatura vs. her şeyi eksiksiz mevcut. PSU ile birlikte almak isterseniz sayfamda ilanı var ona da bakın. Teklif için mesaj gönderebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lian Li O11 Dynamic Evo Steam Bakiyesi $100