Şimdi Ara

Lian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum Kasa
    Merhaba,

Kasayı epey önce almıştım ama pek kullanmadım, overclock ve su soğutma sistemleriyle uğraşanların en çok aradığı efsane bir kasaydı, bendeki modeli siyah renkte olup herhangi bir yeri boyanmamış veya kesilmemiştir, isteyen isteğine göre modifiye edebilir. Kutusu, faturası ve tüm aparatlarıyla birlikte vereceğim, tamamen aluminyumdan yapılmış full tower boyutunda oldukça büyük ve ağır bir kasadır, altındaki kilitlenebilir tekerlekleri sayesinde kolayca yer değiştirebilirsiniz.
    İddia ediyorum bu kasayı bu kadar temiz hiçbir yerde bulamazsınız, Lian-li güncel modellerinin de fiyatları da malum.
    Detay öğrenmek isteyen pm den yazabilir, talep etmiş olduğum fiyat 999 TL.-'dir.

Lian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum Kasa
    Saygılarımla.

Lian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum KasaLian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum KasaLian Li PC-V2000 Plus Full Tower Aluminyum Kasa
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.