Şimdi Ara

Lian-Li V2000B PlusII İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DiMarzio

Armoru tokat tiryakisi yapar bu kasa..Taklitçi Tt ile Lian-Li'yi karşılaştırmak bile komik oluyor.
    Güzel inceleme,elinize sağlık...

Haklısın bizde insanlar anlasın görsünler diye yapıyoruz bu incelemeleri ztn

@bahrikulu

İnş alırsın bir gün

@Kumandan

Abi valla sağlam onlarda komle alumınyum mesela ince bir ayrıntı var parke ise yerler çizilmesin ve kaymasın diye tekerleklere özel kaucuk bant var onları takıyorsunuz.Ayrıca tekerlek sisteminin kilidi var

• Güzel kasa güzel inceleme Eline Sağlık Baran

2ay aynı kasayı kullansan şaşırıcam haa
  • Güzel bir inceleme olmuş emeğiniz için teşekkürler...
  • Kasa gerçekten kalitesiyle kendini belli ediyor. Eline sağlık güzel bir inceleme olmuş

• bu kasa mükemmel adeta karaşimşek.

Çok güzel incele olmuş , teşekkürü bir borç bilirim
  • güle güle kullan çok güzel bir kasa

2 soru soruyum

1 altdaki 2 renkli fan 80mm olan içerimi hava veriyor yada egzos fanı olarakmı taktın

2 su soğutma konusunda radyatör taktığın yerde vida delikleri mevcutmu

teşekkürler ...
  • Evet hocam armor'a o para fazla demenizin sebebini şimdi anladım,elinize saglık guzel olmuş...
    Su sogutmanıza profilinizden ulasamıyorum incelemeniz varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim yapmayı dusunuyorum ancak ustalardan fikir almak önemli muhakkak...
  • Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

güle güle kullan çok güzel bir kasa

2 soru soruyum

1 altdaki 2 renkli fan 80mm olan içerimi hava veriyor yada egzos fanı olarakmı taktın

2 su soğutma konusunda radyatör taktığın yerde vida delikleri mevcutmu

teşekkürler ...

Egzost fanı olarak yerleştirdim.

Altta vida delikleri mevcut ama vidalayamaya gerek duymadım.

• sipariş vermek için mail attim bakalım bir tanede ben alıp deneyim apollo kasadan sonra bu daha uygun olcak ayrıca fan SİLENX fanlardan sanırım 45ytl gibi bir ücretle satılıyor kanatyapısına bakılırsa öyle duruyor su soğutma ile kullanmak istiyorum umarım ellerinde vardır alırımbir tane :)
  • Güzel fanlar ben kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

Evet hocam armor'a o para fazla demenizin sebebini şimdi anladım,elinize saglık guzel olmuş...
    Su sogutmanıza profilinizden ulasamıyorum incelemeniz varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim yapmayı dusunuyorum ancak ustalardan fikir almak önemli muhakkak...

Sagolun ilginiz için...
  • Pardon görmemiştim.

İncelemem başka forumda mevcut burada yok malesef.

İmzamda bütün su sogutmam yazıyor.
  • Gerçekten güzel bir inceleme [kasa gibi ] teşekkürler..
  • Sağolun
  • Buyrun arkadaşlar, Armor+ ve Lian-Li V2000 arasındaki farkları merak eden kullanıcılar için kasaları birlikte fotoğrafladık
     Lian-Li V2000B PlusII İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 25 Ocak 2008; 7:59:22 >

• Eline saglik Baran! güzel inceleme olmus..
    Ama bence Amor+ daha guzel
  • kasa güzel inceleme evet sanırım bu iki kasanın birleşiminden Lian-Lİ P80 çıkıyor Oyuncuların yeni gözdesi olabilir mi Burada video inceleme varhttp://www.3dgameman.com/content/view/11716/103/
  • quote:

Orjinalden alıntı: xms

Eline saglik Baran! güzel inceleme olmus..
    Ama bence Amor+ daha guzel

BENCE LİAN Lİ DAHA GÜZEL
  • güzel kasa güzel işciliği war fakat fiyatı çok tuzlu benim için, ben cm stacker çift psulu sundan 200ytl ye kargo dahil aldım param olsa bundan alırmıydım hayır gerçekten çok pahalı geldi bana 417ytl
  • Herkes kesesine göre kasa seçer zaten böle bir kasayı tutup hiçbir firma 200ytl satmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.