Arkadaşlar lianli nin oyunculara özel üretimi olan armorsuit kasaları firebalda önsiparişe sunulmuş, sizce bu kasalar nasıl? Ön tarafta 3 tane 12mm fan var bunlar sessiz çalışırmı acaba? Fiyatları 430-630 ytl olarak belirlenmiş beklemeye ve fiyatına değermi?
Kalite olarak kesinlikle en üst seviye olacağından kuşkusu olmasın kimsenin. Kasa diyince Lian-Li'den ötesi düşünülemez.
Fanları tam gaz çalıştırınca elbet bir miktar ses yapar. Ama genelinde sessiz fanlar
Fiyatlarını sonuna kadar hakedecekleri kanaatindeyim.
bi kasada 5 tane fan var ön kapaktaki fanları kullanmak istiyosan kapak kapalı kullnmalısın açık kullanırsan bi işe yaramaz fanların çalışyo olması iyi düşünülüp gerçekten ihtiyaç varsa alınmalı sonuçte sessiz fanda olsa 5 tane illaki ses yapar.
Böyle bir kasaya extra cpu fan taksak içerdeki hava sirkülasyonunu bozarmı acaba?
Ön kapakta 3 fanıda kontrol eden fan kontrolcusu bulunuyor.
800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda
optik sürücü yuvalarının 3 tanesi kullanılırken fanlarda 1 içeriye nasıl hava çekecek
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Ön kapakta 3 fanıda kontrol eden fan kontrolcusu bulunuyor.
800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda
Peki kasayı genel olarak nasıl buluyorsunuz? Lianli v2000 silverstone tj07 tt armor gibi kasalarla kıyaslarsak ses soğutma vb. açılardan nasıl?
evet Rockford Fosgate eğer inceleme de yapabilirsen çok seviniriz...
incelemesini sanırım ben yapıcam ama daha fireball ile görüşmedim, yakında gelicek
saolasın OErdem.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
oha midi dediği bile acaip piyasadaki full tower adı altında satılan kasalardan büyük
V2000 karşılaştırmalı test tarafımdan yapılacak.Ürünün ilk incelemesini benden alacaksınız
pencereli yan panelinin olmaması hoş olmamış eğer ayrıca kapak temin varsa iyi olur.
Kasa çok güzele benziyor ama ben yinede o paraya ARMOR+ alırdım...
İncelemeyi merakla bekliyoruz bu kasalar avrupalı oyuncuların en çok tercih ettiği kasalarmış..
fiyatı da gerçekten uygun.. Neweggden bile uygun çünkünewegg 50-60 dolar kargo parası istiyor birde 12 taksit maksit yok peşine.. Lian Li gibi pahalı markayı en uygun fiyatlarla sunabiliyorsa ithalatçı, bazı şeyler değişmeye başlıyor demektir
antec nine hundred ve akasa mirage buna bin basar
he kardeşim basarkarşılaştırdığın kasalara ve markalara bak yahu
Ürünlerin incelemesini Fireball sayesinde yine OErdem üstadımız yapıcak . Ben de o incelemelerden sonra DH forumu için özel bir fiyat alıp sizlere sunmaya çalışacağım . İyi günler dilerim.