Şimdi Ara

Lianli armorsuit pc-p60 & p80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lianli nin oyunculara özel üretimi olan armorsuit kasaları firebalda önsiparişe sunulmuş, sizce bu kasalar nasıl? Ön tarafta 3 tane 12mm fan var bunlar sessiz çalışırmı acaba? Fiyatları 430-630 ytl olarak belirlenmiş beklemeye ve fiyatına değermi?

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-P60B

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-P80B

• Kalite olarak kesinlikle en üst seviye olacağından kuşkusu olmasın kimsenin. Kasa diyince Lian-Li'den ötesi düşünülemez.

Fanları tam gaz çalıştırınca elbet bir miktar ses yapar. Ama genelinde sessiz fanlar

Fiyatlarını sonuna kadar hakedecekleri kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Kalite olarak kesinlikle en üst seviye olacağından kuşkusu olmasın kimsenin. Kasa diyince Lian-Li'den ötesi düşünülemez.

Fanları tam gaz çalıştırınca elbet bir miktar ses yapar. Ama genelinde sessiz fanlar

Fiyatlarını sonuna kadar hakedecekleri kanaatindeyim.
    bi kasada 5 tane fan var ön kapaktaki fanları kullanmak istiyosan kapak kapalı kullnmalısın açık kullanırsan bi işe yaramaz fanların çalışyo olması iyi düşünülüp gerçekten ihtiyaç varsa alınmalı sonuçte sessiz fanda olsa 5 tane illaki ses yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeNoM

bi kasada 5 tane fan var ön kapaktaki fanları kullanmak istiyosan kapak kapalı kullnmalısın açık kullanırsan bi işe yaramaz fanların çalışyo olması iyi düşünülüp gerçekten ihtiyaç varsa alınmalı sonuçte sessiz fanda olsa 5 tane illaki ses yapar.

Alıntıları Göster
    Böyle bir kasaya extra cpu fan taksak içerdeki hava sirkülasyonunu bozarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napalmdeth

Böyle bir kasaya extra cpu fan taksak içerdeki hava sirkülasyonunu bozarmı acaba?

Alıntıları Göster
    Ön kapakta 3 fanıda kontrol eden fan kontrolcusu bulunuyor.

800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda

Alıntıları Göster
    optik sürücü yuvalarının 3 tanesi kullanılırken fanlarda 1 içeriye nasıl hava çekecek

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Peki kasayı genel olarak nasıl buluyorsunuz? Lianli v2000 silverstone tj07 tt armor gibi kasalarla kıyaslarsak ses soğutma vb. açılardan nasıl?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Peki kasayı genel olarak nasıl buluyorsunuz? Lianli v2000 silverstone tj07 tt armor gibi kasalarla kıyaslarsak ses soğutma vb. açılardan nasıl?

Alıntıları Göster
    evet Rockford Fosgate eğer inceleme de yapabilirsen çok seviniriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

evet Rockford Fosgate eğer inceleme de yapabilirsen çok seviniriz...

Alıntıları Göster
    incelemesini sanırım ben yapıcam ama daha fireball ile görüşmedim, yakında gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

incelemesini sanırım ben yapıcam ama daha fireball ile görüşmedim, yakında gelicek

Alıntıları Göster
    saolasın OErdem.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

saolasın OErdem.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    oha midi dediği bile acaip piyasadaki full tower adı altında satılan kasalardan büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    V2000 karşılaştırmalı test tarafımdan yapılacak.Ürünün ilk incelemesini benden alacaksınız
  • quote:

V2000 karşılaştırmalı test tarafımdan yapılacak.Ürünün ilk incelemesini benden alacaksınız

Alıntıları Göster
    pencereli yan panelinin olmaması hoş olmamış eğer ayrıca kapak temin varsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

pencereli yan panelinin olmaması hoş olmamış eğer ayrıca kapak temin varsa iyi olur.

Alıntıları Göster
    Kasa çok güzele benziyor ama ben yinede o paraya ARMOR+ alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İncelemeyi merakla bekliyoruz bu kasalar avrupalı oyuncuların en çok tercih ettiği kasalarmış..
  • quote:

İncelemeyi merakla bekliyoruz bu kasalar avrupalı oyuncuların en çok tercih ettiği kasalarmış..

Alıntıları Göster
    fiyatı da gerçekten uygun.. Neweggden bile uygun çünkünewegg 50-60 dolar kargo parası istiyor birde 12 taksit maksit yok peşine.. Lian Li gibi pahalı markayı en uygun fiyatlarla sunabiliyorsa ithalatçı, bazı şeyler değişmeye başlıyor demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: JavaMan

fiyatı da gerçekten uygun.. Neweggden bile uygun çünkünewegg 50-60 dolar kargo parası istiyor birde 12 taksit maksit yok peşine.. Lian Li gibi pahalı markayı en uygun fiyatlarla sunabiliyorsa ithalatçı, bazı şeyler değişmeye başlıyor demektir

Alıntıları Göster
    antec nine hundred ve akasa mirage buna bin basar

• quote:

Orijinalden alıntı: kapasitörseverayhan

antec nine hundred ve akasa mirage buna bin basar

Alıntıları Göster
    he kardeşim basarkarşılaştırdığın kasalara ve markalara bak yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

he kardeşim basarkarşılaştırdığın kasalara ve markalara bak yahu

Alıntıları Göster
    Ürünlerin incelemesini Fireball sayesinde yine OErdem üstadımız yapıcak . Ben de o incelemelerden sonra DH forumu için özel bir fiyat alıp sizlere sunmaya çalışacağım . İyi günler dilerim.

www.hiteknoloji.com

• quote:

Orijinalden alıntı: hiteknoloji

Ürünlerin incelemesini Fireball sayesinde yine OErdem üstadımız yapıcak . Ben de o incelemelerden sonra DH forumu için özel bir fiyat alıp sizlere sunmaya çalışacağım . İyi günler dilerim.

www.hiteknoloji.com

Alıntıları Göster
    ooo bu iyi oldu valla para toparlayayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.