Arkadaşlar lianli nin oyunculara özel üretimi olan armorsuit kasaları firebalda önsiparişe sunulmuş, sizce bu kasalar nasıl? Ön tarafta 3 tane 12mm fan var bunlar sessiz çalışırmı acaba? Fiyatları 430-630 ytl olarak belirlenmiş beklemeye ve fiyatına değermi?
Kalite olarak kesinlikle en üst seviye olacağından kuşkusu olmasın kimsenin. Kasa diyince Lian-Li'den ötesi düşünülemez.
Fanları tam gaz çalıştırınca elbet bir miktar ses yapar. Ama genelinde sessiz fanlar
Fiyatlarını sonuna kadar hakedecekleri kanaatindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
Kalite olarak kesinlikle en üst seviye olacağından kuşkusu olmasın kimsenin. Kasa diyince Lian-Li'den ötesi düşünülemez.
Fanları tam gaz çalıştırınca elbet bir miktar ses yapar. Ama genelinde sessiz fanlar
Fiyatlarını sonuna kadar hakedecekleri kanaatindeyim.
bi kasada 5 tane fan var ön kapaktaki fanları kullanmak istiyosan kapak kapalı kullnmalısın açık kullanırsan bi işe yaramaz fanların çalışyo olması iyi düşünülüp gerçekten ihtiyaç varsa alınmalı sonuçte sessiz fanda olsa 5 tane illaki ses yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: WeNoM
bi kasada 5 tane fan var ön kapaktaki fanları kullanmak istiyosan kapak kapalı kullnmalısın açık kullanırsan bi işe yaramaz fanların çalışyo olması iyi düşünülüp gerçekten ihtiyaç varsa alınmalı sonuçte sessiz fanda olsa 5 tane illaki ses yapar.
Alıntıları Göster
Böyle bir kasaya extra cpu fan taksak içerdeki hava sirkülasyonunu bozarmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: napalmdeth
Böyle bir kasaya extra cpu fan taksak içerdeki hava sirkülasyonunu bozarmı acaba?
Alıntıları Göster
Ön kapakta 3 fanıda kontrol eden fan kontrolcusu bulunuyor.
800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
800-1200rpm arası ve çok sessizler kullanma fırsatım oldu.Yurtdışından bir arkadaşıma getirttik gerçekten çok sessizler kimsenin aklı kalmasın bu konuda
Alıntıları Göster
optik sürücü yuvalarının 3 tanesi kullanılırken fanlarda 1 içeriye nasıl hava çekecek
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Peki kasayı genel olarak nasıl buluyorsunuz? Lianli v2000 silverstone tj07 tt armor gibi kasalarla kıyaslarsak ses soğutma vb. açılardan nasıl?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Peki kasayı genel olarak nasıl buluyorsunuz? Lianli v2000 silverstone tj07 tt armor gibi kasalarla kıyaslarsak ses soğutma vb. açılardan nasıl?
Alıntıları Göster
evet Rockford Fosgate eğer inceleme de yapabilirsen çok seviniriz...
quote:
Orijinalden alıntı: Schwadorf
evet Rockford Fosgate eğer inceleme de yapabilirsen çok seviniriz...
Alıntıları Göster
incelemesini sanırım ben yapıcam ama daha fireball ile görüşmedim, yakında gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: OErdem
incelemesini sanırım ben yapıcam ama daha fireball ile görüşmedim, yakında gelicek
Alıntıları Göster
saolasın OErdem.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Schwadorf
saolasın OErdem.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Alıntıları Göster
oha midi dediği bile acaip piyasadaki full tower adı altında satılan kasalardan büyük
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
V2000 karşılaştırmalı test tarafımdan yapılacak.Ürünün ilk incelemesini benden alacaksınız
quote:
V2000 karşılaştırmalı test tarafımdan yapılacak.Ürünün ilk incelemesini benden alacaksınız
Alıntıları Göster
pencereli yan panelinin olmaması hoş olmamış eğer ayrıca kapak temin varsa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: YasiKa
pencereli yan panelinin olmaması hoş olmamış eğer ayrıca kapak temin varsa iyi olur.
Alıntıları Göster
Kasa çok güzele benziyor ama ben yinede o paraya ARMOR+ alırdım...
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
İncelemeyi merakla bekliyoruz bu kasalar avrupalı oyuncuların en çok tercih ettiği kasalarmış..
quote:
İncelemeyi merakla bekliyoruz bu kasalar avrupalı oyuncuların en çok tercih ettiği kasalarmış..
Alıntıları Göster
fiyatı da gerçekten uygun.. Neweggden bile uygun çünkünewegg 50-60 dolar kargo parası istiyor birde 12 taksit maksit yok peşine.. Lian Li gibi pahalı markayı en uygun fiyatlarla sunabiliyorsa ithalatçı, bazı şeyler değişmeye başlıyor demektir
quote:
Orijinalden alıntı: JavaMan
fiyatı da gerçekten uygun.. Neweggden bile uygun çünkünewegg 50-60 dolar kargo parası istiyor birde 12 taksit maksit yok peşine.. Lian Li gibi pahalı markayı en uygun fiyatlarla sunabiliyorsa ithalatçı, bazı şeyler değişmeye başlıyor demektir
Alıntıları Göster
antec nine hundred ve akasa mirage buna bin basar
quote:
Orijinalden alıntı: kapasitörseverayhan
antec nine hundred ve akasa mirage buna bin basar
Alıntıları Göster
he kardeşim basarkarşılaştırdığın kasalara ve markalara bak yahu
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
he kardeşim basarkarşılaştırdığın kasalara ve markalara bak yahu
Alıntıları Göster
Ürünlerin incelemesini Fireball sayesinde yine OErdem üstadımız yapıcak . Ben de o incelemelerden sonra DH forumu için özel bir fiyat alıp sizlere sunmaya çalışacağım . İyi günler dilerim.
Ürünlerin incelemesini Fireball sayesinde yine OErdem üstadımız yapıcak . Ben de o incelemelerden sonra DH forumu için özel bir fiyat alıp sizlere sunmaya çalışacağım . İyi günler dilerim.