Şimdi Ara

liberty city stories hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.benim pspde liberty city storiesde oyun arada bir yavaşlıyo şehirdeki bölgelerin yüklenmesinden dolayı sizde de böyle bişi oluyomu yani sorun bende mi yoksa oyun böyle mi?sorun bendeyse nasıl giderebilirim?herkese iyi oyunlar :)

• senin psp in ölmüş onu gidip at artık bi işe yaramz adam olmaz o pspden bi daha... elinde patlayabilir aşırı ısınmadan sakın oynama bi daha
  • bencede Winvrour arkadaşımızın dediği gibi olabilir,makina ısınıyormu yavaşlama anında yada hep mi ısınıyor,ısınmıyorsa hafıza kartının orjinalliğini kontrol et bence
  • Aynı sorun bende de var. Hafıza kartını Dubai'den (4 GB ProDuo) 40€ gibi bir fiyata aldım.

Adam ısrarla orjinal olduğunu söyledi ama Sanırım orjinal değil...
  • oyunun cso olmasından yada hafıza kartının korsan olmasından dolayı olur
  • .iso yap öyle dene bence,sistemden işlemci hızının 333 olduğuna emin ol,bendeki de çakma kart ama neredeyse hiç takılmadan oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FurkaNUsta

Aynı sorun bende de var. Hafıza kartını Dubai'den (4 GB ProDuo) 40€ gibi bir fiyata aldım.

Öğrenebilirsn dostum olup olmadığını Psp'deki Ana menüden herhangi bir memory Stick yazılı yere geL. Üçgene bas. Information'u seç. MagicGate: Unkown yazıyorsa sahtedir. Supported yazıyorsa orjinaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodo_1912

quote:

Orjinalden alıntı: FurkaNUsta

Aynı sorun bende de var. Hafıza kartını Dubai'den (4 GB ProDuo) 40€ gibi bir fiyata aldım.

Öğrenebilirsn dostum olup olmadığını Psp'deki Ana menüden herhangi bir memory Stick yazılı yere geL. Üçgene bas. Information'u seç. MagicGate: Unkown yazıyorsa sahtedir. Supported yazıyorsa orjinaldir.

MacigGate: Unknown yazıyor... Şimdi bu kart sahte mi?? (ulan hindu, sormaz mıyım sana! orjinal diye sattın)

• quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

senin psp in ölmüş onu gidip at artık bi işe yaramz adam olmaz o pspden bi daha... elinde patlayabilir aşırı ısınmadan sakın oynama bi daha

psp trye ilk geldiği günden beri sahibim böyle bir sorun görmedim :)
    kaç senedir internet kullanırım böyle cevapta görmedim
  • İşte bu!

Liberty City, cso faktörü yüzünden yavaş çalışıyormuş. Demin iso'ya çevirdim. Fıstık gibi çalışıyor.

ISO IN
    CSO OUT

• teşekkürler formatı isoya çevirdim sorun halloldu.pspyi 3 ay önce aldım ve bu oyundaki yavaşlık hariç hiçbir sorununu görmedim.Winvrour sen de herşeye böyle saçma cevaplarla atlama oldumu koçum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.