tmm sağol o zaman birdahaki savaşa girip insanları bastığımız zaman giderim kesmeye
bu arada el morad symbol tahminen kaç tanede bir çıkar?
Bi Healerin Olsun Yeterde 20-30 tanede bir çıkıor diye duymustum.
dipnot: Post Kastığımı Düşünüyorsan Profilden Kayıt Tarihime Bak.
lich o kdr saglam bi yaratık deil rahat keser bi 50++ wari...
WAlla Beramusta asasım vardı gittim lich e elmoradı basmıştık orclar ordaydı ben bi tane de ks yaptım hiç boş yoq lich mecbur ks yaptım Spıke thrust attım kutu cıktı ve El Morad symbol cıktı
o kadarda sağlam bi yaratık değil
Sakın kolay bi şey zannedip buffsız dalmayın exe yatarsınız valla
45 skili ve +5 halberd bie yeter hatta fazla bile
char gerekir
50 + yapacağına göre buffla wolf ile sw ile kesersin
Lich E Apos Cold A Ve CardinaLLere Zevk için YakLaşıLmaz Ne Zaman NE Yapcağı ßeLLi DiiL
kanka lich dts adlı yaratıklardan bile daha güçsüz öle aıhm sharım bi yaratık deil zaten o kadar ii vurmuoyr ap side düşük bi kere 55 adam rahat raht bufsuz kesebilir pot basarak
Only God Can Judge Me
millet sölediklerinizden gaza geldim 61 lwl asas var 10 tane kesme görevi var bak bi sakatlık olmasın
55 warrıorum vardı +7/12 str fp set +6 glave gorev takıları
ıtemlerımı de soledım ıkı kısı serı donuyoduk asas bı ark vardı onun ıtemlerı +7/12 dex fp set +8 dual cleaver gorev takıları
onunda lvl 55
Ama dıkkat et ıkı tane arasında kalırsan fena vuruyolar healerın olursa rahat kesersın...
yuh artık senınkıde ısmı ben 960 heal potuyla lvl 45 asasla zorlanarak kesmıstım ıtemler saglamdı ama sen haylı haylı kesersın cok buyuttunuz lıchı ayrıca yuakrda bı arkadasımız sembol 20-25 tanede çıkar demiş alakası yok 2 tane kes muhakkak 1 tane çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: newton90
millet sölediklerinizden gaza geldim 61 lwl asas var 10 tane kesme görevi var bak bi sakatlık olmasın