Şimdi Ara

Lich kesebilmek için ne gerekir_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir warriorda lich kesebilmek için ne gibi özellikler gerekir söyleyebilirmisiniz?

• İlk Önce Bi Account gerekir sora o accountta bi character gerekir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

İlk Önce Bi Account gerekir sora o accountta bi character gerekir..

• o kadar ahım şahım bir yaratık değildir lich yaw.. 45+ warrior keser herhalde..
  • post kasıp saçma sapan şeyler söylemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

o kadar ahım şahım bir yaratık değildir lich yaw.. 45+ warrior keser herhalde..

bizim clandan bi ark vardı da demişti güçlü bir şeydir ben kesecem diye 3 kez yattım demiştide(lvl 50 ) o yüzden sormuştum
  • Ya Hp si Biraz Yüksek 50-55 lvl Rahatca Kesebilir(++ li Tabiki)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm sağol o zaman birdahaki savaşa girip insanları bastığımız zaman giderim kesmeye

bu arada el morad symbol tahminen kaç tanede bir çıkar?
  • Bi Healerin Olsun Yeterde 20-30 tanede bir çıkıor diye duymustum.

dipnot: Post Kastığımı Düşünüyorsan Profilden Kayıt Tarihime Bak.
  • lich o kdr saglam bi yaratık deil rahat keser bi 50++ wari...
  • WAlla Beramusta asasım vardı gittim lich e elmoradı basmıştık orclar ordaydı ben bi tane de ks yaptım hiç boş yoq lich mecbur ks yaptım Spıke thrust attım kutu cıktı ve El Morad symbol cıktı
  • o kadarda sağlam bi yaratık değil
  • Sakın kolay bi şey zannedip buffsız dalmayın exe yatarsınız valla
  • 45 skili ve +5 halberd bie yeter hatta fazla bile
  • char gerekir

50 + yapacağına göre buffla wolf ile sw ile kesersin
  • Lich E Apos Cold A Ve CardinaLLere Zevk için YakLaşıLmaz Ne Zaman NE Yapcağı ßeLLi DiiL
  • kanka lich dts adlı yaratıklardan bile daha güçsüz öle aıhm sharım bi yaratık deil zaten o kadar ii vurmuoyr ap side düşük bi kere 55 adam rahat raht bufsuz kesebilir pot basarak

Only God Can Judge Me
  • millet sölediklerinizden gaza geldim 61 lwl asas var 10 tane kesme görevi var bak bi sakatlık olmasın
  • 55 warrıorum vardı
    +7/12 str fp set
    +6 glave
    gorev takıları

ıtemlerımı de soledım ıkı kısı serı donuyoduk asas bı ark vardı onun ıtemlerı
    +7/12 dex fp set
    +8 dual cleaver
    gorev takıları

onunda lvl 55

Ama dıkkat et ıkı tane arasında kalırsan fena vuruyolar healerın olursa rahat kesersın...
  • yuh artık senınkıde ısmı ben 960 heal potuyla lvl 45 asasla zorlanarak kesmıstım ıtemler saglamdı ama sen haylı haylı kesersın cok buyuttunuz lıchı ayrıca yuakrda bı arkadasımız sembol 20-25 tanede çıkar demiş alakası yok 2 tane kes muhakkak 1 tane çıkar
    quote:

Orjinalden alıntı: newton90

millet sölediklerinizden gaza geldim 61 lwl asas var 10 tane kesme görevi var bak bi sakatlık olmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.