Şimdi Ara

Lich King vs Ben (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çoluk çocuk ne alaka? Adam zaten Hikaye de Öldü! 7 yaşında çocuk kesse ne olcak,37 yaşında adam kesse ne olucak. Arthas falan yok zaten.
  • Başlığa ve içeriğe itafen:

Eeee yani ?
  • niye tepki gösteriyosunuz ki? 489 itemlevel ve %30 buff ile 110k dps yapıp eğlenebilmek bence müthiş bişey. keşke herkes az ile yetinmeyi bilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Blizzard şu efsane adamları çoluk çocuğun eline düşürdü ya,başka birşey demiyorum.

Çoluk çocuk ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

niye tepki gösteriyosunuz ki? 489 itemlevel ve %30 buff ile 110k dps yapıp eğlenebilmek bence müthiş bişey. keşke herkes az ile yetinmeyi bilse.

489ilvl ile garalonda hem kitelayip hemde 112k yaptigini gormek isterim acikcasi...

• No king rules forever son...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

500K vuruyor,ben de monk tankımla hayatta kalmıştım absorb'um sayesinde

e bunu 80 levelde nasıl kesiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom Stroke

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

500K vuruyor,ben de monk tankımla hayatta kalmıştım absorb'um sayesinde

e bunu 80 levelde nasıl kesiyorlar ?

o damagei veriyor, tek atıyor, sonra tekrar tüm parti diriliyor ve devam ediyorlar kesmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

quote:

niye tepki gösteriyosunuz ki? 489 itemlevel ve %30 buff ile 110k dps yapıp eğlenebilmek bence müthiş bişey. keşke herkes az ile yetinmeyi bilse.

489ilvl ile garalonda hem kitelayip hemde 112k yaptigini gormek isterim acikcasi...

Melee class icin sacma degil mi sence ?

• Warriorla degil ranged bir dps le :) tabiki melee olarak mantiksiz orda haklisin ama benim orda demek istedigim hem kitelayip hem dps yapmakta kolay birsey degil

• quote:

Warriorla degil ranged bir dps le :) tabiki melee olarak mantiksiz orda haklisin ama benim orda demek istedigim hem kitelayip hem dps yapmakta kolay birsey degil

haklısınız tabi ki , biz genelde tek tank + sp kullanıyoruz , sp miz hem aoe yiyor , hemde kite ile ilgileniyor ve 120k da dps yapıyor :) . avantajı aoe yediği için ön ayakların buff'ını alabilmesi. ama gerçekten kolay değil.
  • Hmm biz aoe yemeden uzaktan kiteliyoruz birak buff i almak bazen bacaklara olan range in disinda kaldigimiz oluyor ^^

• quote:

Hmm biz aoe yemeden uzaktan kiteliyoruz birak buff i almak bazen bacaklara olan range in disinda kaldigimiz oluyor ^^

hocam o aoe'yi 2 kişi paylaşmazsa fixate dmg buff alıyor sürekli . o yüzden kitelesin kitelemesin garanti 2 kişi yiycek o aoeyi . en son kesitğimizde tank olarak girdim ben , hem kite hem aoe yaptım , çok zor oluyor , orta alanlara havuz filan bırakıyorsun ama yinede dmg buff arttırmamak lazım . ztn 2 healrdık :( lanet olsun sevgililer gününe.
  • Bizim aoeleri bir tanklar aliyor kitelara healerlari veriyoruz artik :-D ben bide lock oldugum icin 3 bacak + govde dps calisiyorum aslinda locku gondermek mantiksiz mage hunter falan en mantiklisi bana gore...

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

quote:

Adama saldırmanızın sebebi ne ? Size birşey dememiş etmemiş.İlginç gördüğü bir ss'i forumla paylaşmış.Bu liseliliğin sebebi ne ? Forumu mahvettiniz.Şu egolarınızı dizginleyin artık.Biyolojik yaşınızı bilemem lakin karakter yaşınız 12.Önce karşınızdaki insanla düzgünce konuşmayı öğrenin.Sonra gider istediğiniz kadar dps yapıp istediğiniz bossu kesip övünürsünüz kendinizle.Artık şu forumun yakasını bırakın.Modern zamanların postmodern arsızları.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34PALU12

quote:

quote:

quote:

Adama saldırmanızın sebebi ne ? Size birşey dememiş etmemiş.İlginç gördüğü bir ss'i forumla paylaşmış.Bu liseliliğin sebebi ne ? Forumu mahvettiniz.Şu egolarınızı dizginleyin artık.Biyolojik yaşınızı bilemem lakin karakter yaşınız 12.Önce karşınızdaki insanla düzgünce konuşmayı öğrenin.Sonra gider istediğiniz kadar dps yapıp istediğiniz bossu kesip övünürsünüz kendinizle.Artık şu forumun yakasını bırakın.Modern zamanların postmodern arsızları.

tamam kanka :( özür dilerim :( bir daha olmaz , affet plxx :(

• bugdan ziyade canımızın 35-40 k olduğu zamanlar 1M falan damage atıyordu o lk nın o herkesi öldüren spell i. fury of frostmourne muydu neydi. zamanlamayı iyi ayarlarsanız muhtemelen ölmezsiniz. warlock un canı 800k mesela o resimde. tankları düşün bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34PALU12

quote:

quote:

quote:

Haha eyvallah sagolasin ama sakin ol biraz :)

• ToughGui de mi elitist olmuş ne bu aralar?
    İronik ironik laf sokmalar falan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.