TFF nin sitesinden,TFF nin yaptığı ayrımcılığa karşın ..
Verin liderliğimizi
geçen sene de bu kural geçerliydi di mi ?
bu arada nerden buldun bunu helal olsun :S
quote:
Orijinalden alıntı: everwake
geçen sene de bu kural geçerliydi di mi ?
bu arada nerden buldun bunu helal olsun :S
TFF'nin sitesinde küçük bir aşiv araştırmasıyla buldum.
Aynı durum İspanyada Recreativo ve Huelva arasında geçerli.Fakat o liglerde bizimkisi gibi ikili averaj uygulanmıyor,eski sistem yani gol averajı uygulanmaktadır.
İyi akşamlar .
quote:
Orijinalden alıntı: cagla.35
TFF'nin sitesinde küçük bir aşiv araştırmasıyla buldum.
Aynı durum İspanyada Recreativo ve Huelva arasında geçerli.Fakat o liglerde bizimkisi gibi ikili averaj uygulanmıyor,eski sistem yani gol averajı uygulanmaktadır.
İyi akşamlar .
Alıntıları Göster
teşekkürler.. iyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: everwake
teşekkürler.. iyi geceler.
Alıntıları Göster
Ayrıca + olaraktan
quote:
Ayrıca + olaraktan
Alıntıları Göster
İki maç olmadan ikili averaj nasıl uygulanır dostum? Normal averaja bakacak tabii ki.
quote:
Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!
İki maç olmadan ikili averaj nasıl uygulanır dostum? Normal averaja bakacak tabii ki.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MagicHell
Arkadaşım pekala neden daha önceki liglerde bu gözardı edilmiş? Bildiğin üzere ikili averaja geçileli yıllar oluyor.Şu puan tablosunun tarihine baktığımızda 2006-2007 sezonu ve -1 averajda olan Konyaspor 0 averajda olan Bursaspor'un üzerinde yazılmış Türkiye Futbol Federasyonu tarafından.(Konyaspor ilk maçta Bursaspor'u yenmiştir.)Çok değil bu durumun üzerinden sadece 1 sene geçtiği görüldüğünde 13 averajlı olan Fenerbahçe 15 averajl olan Sivasspor'un altında yazılıyor.(Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenmesine rağmen) Sizce bu normal durum mudur?
Aa amacım burada polemik yaratmak değil sadece ufak ve önemli bir noktaya değinmek.Ben isterimki ileride geriye dönüp baktığımda ilk yarı liderini de Fenerbahçem olarak göreyim :) Burada bir hak varsa ve haklı olan taraf da biz isek hakkımızı elbette arayacağız.
İyi akşamlar ..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MagicHell
Arkadaşım pekala neden daha önceki liglerde bu gözardı edilmiş? Bildiğin üzere ikili averaja geçileli yıllar oluyor.Şu puan tablosunun tarihine baktığımızda 2006-2007 sezonu ve -1 averajda olan Konyaspor 0 averajda olan Bursaspor'un üzerinde yazılmış Türkiye Futbol Federasyonu tarafından.(Konyaspor ilk maçta Bursaspor'u yenmiştir.)Çok değil bu durumun üzerinden sadece 1 sene geçtiği görüldüğünde 13 averajlı olan Fenerbahçe 15 averajl olan Sivasspor'un altında yazılıyor.(Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenmesine rağmen) Sizce bu normal durum mudur?
Aa amacım burada polemik yaratmak değil sadece ufak ve önemli bir noktaya değinmek.Ben isterimki ileride geriye dönüp baktığımda ilk yarı liderini de Fenerbahçem olarak göreyim :) Burada bir hak varsa ve haklı olan taraf da biz isek hakkımızı elbette arayacağız.
İyi akşamlar ..
Alıntıları Göster
ya ha birinci ha ikinci ne farkeder, federasyon işine karışmayın, tarih hepsini yazıyor. federasyon demişken haluk amcamızın kaptan ümit ve serhat kupayı kaldırırken arka planda elini sallaması ve tebessümü aklıma geldi bu saatte..
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
ya ha birinci ha ikinci ne farkeder, federasyon işine karışmayın, tarih hepsini yazıyor. federasyon demişken haluk amcamızın kaptan ümit ve serhat kupayı kaldırırken arka planda elini sallaması ve tebessümü aklıma geldi bu saatte..
Alıntıları Göster
aman ölümlü dünya napıcaksınız lider olupda.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
Alıntıları Göster
ilk yarıda ikili averaj geçerli değil sercan
quote:
Orijinalden alıntı: aliss
ilk yarıda ikili averaj geçerli değil sercan
Alıntıları Göster
Sivas +2 averajı daha iyi olduğu içindir.Belki +1 olsaydı biz üstte olurduk. Aynı averajda olsaydık ikili averaja bakılırdı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuktan
Sivas +2 averajı daha iyi olduğu içindir.Belki +1 olsaydı biz üstte olurduk. Aynı averajda olsaydık ikili averaja bakılırdı zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ufuktan
Averaj aynı olduğunda atılan gole bakılır diye biliyorum. Tek maç oynandı 2 takım arasında, diğerinin sahasında oynanmadan bakmak adil olmaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
Alıntıları Göster
sercan değil çağla
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
sercan değil çağla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
sercan değil çağla
çağla şikelmi
quote:
Orjinalden alıntı: cagla.35
Verin liderliğimizi
Huhahahahahahahhaaaaaaaaaaa Aman güldürmeyin beni.
quote:
Orijinalden alıntı: vetu
quote:
Verin liderliğimizi
verin şunlara rahatlasınlar
verin fenere
quote:
Orijinalden alıntı: vetu
quote:
Verin liderliğimizi
kurallara göre bence de iki maç oynanmadan ikili averaja bakılmamalı adı üstünde zaten :D
ama bir de şu tarafı var ; lider olması için bir şeyler yapması gereken Sivasspor,yani bizim lider olmamamız için Sivasın bizi yenmesi lazım,sivas uğraşmalı Sivas düşünmeli yoksa lider biziz.(mantığa bak:D)
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk
verin fenere
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
verin fenere
Keşke dediğin gibi rahatlatmak amaçlı olsa.
Rahatlamak falan değil amaç,hakkımızı aramak.
Benim ileride çoluğum çocuğum torunum olduğunda,arşive baktıklarında 2007-2008 senesinin ilk yarı liderini FENERBAHÇE olarak görmelidirler
Biraz uçtum mu yaa
quote:
quote:
verin fenere
Benim ileride çoluğum çocuğum torunum olduğunda,arşive baktıklarında 2007-2008 senesinin ilk yarı liderini FENERBAHÇE olarak görmelidirler
Biraz uçtum mu yaa
Alıntıları Göster
quote:
quote:
verin fenere
Biraz uçtum mu yaa
Bu amaçla istiyorsan, bir Galatasaraylı olarak keşke olsanız derim. Ancaaak, uçma meselesine gelince ben uçtun demeyeceğim ama maalesef puan durumu öyle söylüyor