Şimdi Ara

Lies of P (2023) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
9.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlışlıkla denuvosuz exe güncellemişler şimdi oyun her yerde. Eh müstahak iyi olmuş türkçe yamayı kaldırtan bu firmaya. Bende şimdi çekiyorum gamepass in dandik launcher ı olmadan rahatça oynayalım.

• Nameless puppet zorladi baya uğraştırdı ama genel olarak oyunu beğendim vuruş hissi güzel plakta çalan şarkılar efsane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • puppet en kolay boslardan biri sadece doğru silahı seçin seviyenizi puppete gelmeden önce 150 ye çıkarın tekte geçeceksiniz

• nameless puppets da baya zorlandım. 43 saatte bitti. harika bir oyundu.

• odesy kullanıcısına yanıt
    Seviye nerede kasılıyor. Level 94 benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 8 Nisan 2024; 21:18:58 >
  • odesy kullanıcısına yanıt
    Ya bu souls oyunlarında birşeyi kaçırınca birkaç defa bitirmek gerekiyor. NEW game deyim. Plaklardan birini alamayacağım eugenie veriyormuş. Sırf onun için 3. Defa bitirmem gerekecek.

• Oyunu yeni bitirebildim zamansızlıktan ve çok beğendim. Konusu, oynanışı, atmosferi ve müzikleri ile benim için Souls-like oyunlar içinde ilk 3'e girer.

Diğerlerinin aksine çok da zor olmayan bir oyun. Türe başlamak isteyenler için harika bir tercih olacaktır.

• Banzai! kullanıcısına yanıt

ng+ da bitti (rise of p) (67:46)

5 başarım kaldı. biri gizli başarım, o da 3. sonda açılıyor heralde. diğeri "normal weapon collector" bunun için ng++ yapmam gerekiyor.

kalan 3 başarımda story of prince, father ve stranger girl. story of blue butterfly ı aldım ama bunlar kaldı. bu başarımlar için npcler ile belli bir sıra ile konuşmak gerekiyor.

• Hayatımda bitirdiğim tek souls oyunu : ) Son boss kafayı yedirtsede aldık.ng+ daha kolay ilerliyor.iyi kasmışız demek Lies of P (2023) [ANA KONU] 

devamlı kaybolmaktan bıkmasam iyi olacak.

• Oyunu dün bitirdim ve çok beğendim.
    Türü sevenlerin kesinlikle oynamasi gereken bir oyun olmus
    Lords of Fallen da hissetmistim ama
    Lies of P ile anladım ki yaşlanmisim biraz zorlandım
    Sekiro yu daha rahat oynamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puppet 30 40 denemeden sonra gectim nihayet :) Can barinizi mumkun oldugunca doldurun seri silah ile dalin ben bu sekilde gectim ama baya zorladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün kurup baktım, ilk boss'u geçtim, sildim... Baya güzel Lies of P (2023) [ANA KONU] 

Souls türevi hiç hitap etmiyor bana ya çok garip.

Lords of Fallen biraz daha güzel geldi ama o da meh modunda, çok bayılıp da devam etmedim.

Elden'i ise aldım, biraz bakındım, kenarda duruyor, görseli çok güzel, ama boş kafayla oynamam lazım.

Daha Nier, Nier2 falan da var, Sekiro var. Sekiroya da biraz bakınmıştım, hiç çekmedi o da, belki yine boş kafayla tekrar yükleyip girerim.

Bitirmiş olmak için kolay mod falan yükleyip öyle bitirip silmeyi düşünüyorum bunları genel itibariyle.

• Elden ring dlcsi bitsin bu oyuna tekrar şans vericem 2 3 saat oynayıp bırakmıştım kafam doluydu vakit bulamıyordum artık oynayabilirim

• oyunu microsoft store dan alıp türkçe yama ile oynayabilen var mı?

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Ben oynadım bitirdim

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Hangi yamayı önerirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Sinnercrow

• Oyun gamepass'te olmasına rağmen steam'den aldım iyi ki almışım verdiğim paraya üzülmediğim bir oyun oldu. Souls-like ve oyun kıtlığı çekerken ilaç gibi geldi diyebilirim. Sanat tasarımı ve müzikler çok güzeldi. Oyun yapımcıları büyük bir fromsoftware hayranı belli, oyunun bir çok noktalarında dark souls oyunlarından ve bloodborne esintileri taşıyor. Son boss nameless puppet'a ana avrat düz gidiyordum ama guard yapmayı öğrendikten sonra boss ölmesin istedim resmen. Sekiro vibe'ı verdi ve büyük zevk aldım. Oyunun en büyük eksiği akılda kalıcı epik boss olmayışıydı ki bu boss bir nebze bu eksikliği giderdi. Şahane boss olmuş. Sekiro'da oyunu nasıl Genichiro öğretiyorsa bunda da nameless puppet guard konusunda oyuncuyu geliştiriyor ve ng+ geçerken daha şevkle geçmemi sağlayacak. Şimdi ng+ geçip oyunun dibini sıyırıp başarımları fullemek kaldı geriye.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Yalanlar söyleyip insan olup sofifa'yı dirilttiğimiz sonu yaptım şimdi seçtiğim seçenekler aklımda kalmadı ki diğer sonlar neyi seçeceğimi nasıl hatırlayacam? Lies of P (2023) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Eylül 2024; 1:42:48 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.