Şimdi Ara

Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
18
Favori
13.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamamdır, tekrar teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte Lies of P. için çıkacak olan DLC'nin ilk bakış görüntüsü.

Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU
  • 1170 TL'ye düşmüş alınır mı acaba? Dlc de gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Ng+ da Walker of Illusions'a kadar geldim ama oyun fena kazıklaştı. Bu bile bu kadar zorluyorsa diğer bossları düşünemiyorum. Oyuna devam etme motivasyonum gitti resmen. 

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin oynamadıysanız Lords of Fallen'ı da tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Biraz araştırma sonucu çareyi Aegis + live puppet's axe blade kombosunda buldum. Dişimi sıktım tek oturuşta kalan başarımları fulledim.  Save dosyasını yedeklerek diğer sonu yaptım oyun çok güzel ama ng+2 yapacak gücüm kalmamıştı. Level sıfırlama olayını koymuşlar Allah'Tan yoksa halim dumandı. İlk seferde Laxasia'yı 2. denemede geçince ne kadar güzel boss olduğunu kaçırmışım. Ng+ da küsküyü verince sağlam boss olduğunu anlaşıldı bolca sövdürse de çok iyi bosstu. Laxasia ve Nameless Puppet'ı Elden Ring'in dlc bosslarından daha çok sevdim. Dlc konusunda fromsoftware'e özenmezler inşallah yoksa dlc kan alır. 

Oyuna yeni başlayanlara kesinlikle aegis + live puppet's axe blade ile oynamasını tavsiye ederim ilk seferde oyunu çok rahat bitirirsiniz.

Lords of the fallen'ı oynadım ilk oyundan daha iyiydi ama yarısından sonra afakanlar bastı. Bir souls oyunu ruhumu daraltıyorsa o oyun kötüdür. Belki oyun yokluğunda dişimi sıkıp onu da fullerim bir ara belli olmaz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Eylül 2024; 16:19:17 >

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Yalnız ageis live puppet s axe blade chapter 8 de geliyor, yeni başlayanlar nasıl onunla oynasınlar  

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Ng+ da rahat bitirirler diyelim bari.Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONU 

• Elden Ring sonrası oluşan boşlukta ilaç gibi geldi bu oyun bana. CV’mize yazabiliyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hikayede ilerleyemiyorum . Hotel kratı dağıtmışlardı geldim kurtardım bunları 1. Ve 2. Bölüme daha donemiyorum . Deli dana gibi dolanıyorum ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 14 Ekim 2024; 16:51:0 >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Piyanoyu çalınca gizli geçit açılıyordu sanırım.

• Killerduke kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam teşekkürler

• Lies of P is now @PlayStation 5 Pro Enhanced.

Lies of P | PS5 - PS4  | ANA KONUx (formerly twitter)
    Lies of P (@Liesofp) on X
    https://x.com/Liesofp/status/1846065547664150861
  • Round 8, Lies of P DLC'si 2025'in ilk çeyreğinde yayınlanacak.

Kaynak : https://www.ebn.co.kr/news/articleView.html?idxno=1644423

• Oyuna PS5 Pro da başladım. Pro güncellemesi almış sözde ama oyunda anlamsız bir bulanıklık, net olmama olayı var. Motion blur falan kapattım hem grafik hem performans moda baktım ama yok. İstediğim netliği alamadım hiç bir şekilde. Benzer rahatsızlığı yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    PSSR'dan kaynaklı olabilir.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk defa proda oynadım, oyunun sonlarına geldim bulanıklık farkettmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 9 Ocak 2025; 14:51:55 >
  • @Metal Head @Wight Lord

valla bu oyunu gamepass verince PC'de biraz açıp oynayıp çok beğenmiştim. ilerlemeyip fırsatını bulunca PS5'de bitirim diyordum. PC'de sanki daha netti diye aklımda kalmış, şimdi merak edip tekrar açtım baktım hemen hemen aynı. PC'de kaplamalar bir tık daha net gibi o da normal.

Ps5 Pro alınca pro güncellemesi alan oyunlara bakarken Lies of P gözüme çarptı. güncelleme alan oyunlar arasında bitirmediğim ve sürekli PS'de bitirme düşüncem olunca girişeyim artık dedim. bu netlik olayı da sanırım bloom kayaklı. hem PC'de hem de PS'de bloom efektini kapatma seçeneği yok. şu konu ile demek istediğim daha net anlaşılır;

https://www.technopat.net/sosyal/konu/assassins-creed-originsda-bloom-efekti-nedir-ne-ise-yarar.525350/

EDIT: zaten oynanmayacak derecede rahatsız etmiyor. baya sonlara geldim oyunda. eğer acayip rahatsız edici olsaydı zaten bırakırdım oynamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 6 Ocak 2025; 22:29:23 >

• Oyunu az önce bitirdim. Gerçekten Formsoftware kalitesine yakın bir souls like deneyimi yaşattı. Sonunda da gelecek oyun için açık kapı bıraktılar. Devam oyununu merakla bekliyorum şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.