Şimdi Ara

Lies Of P Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
4
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederiz. Daha önce böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Bende gamepad ile denedim çalışıyordu ama fırsat bulursam tekrar denerim.

• Hocam Champion Victor boss savası sinematiginde boss ''welcome to my ring'' diyor ceviri ''yuzugume hos geldin'' diye cevirmis duzeltebilirsiniz onun dısında suanlık bir hata gormedim ben elinize saglık

• krekeas K kullanıcısına yanıt

Geri dönüşün için teşekkürler, rica ederiz. İyi oyunlar  

• Gamepass versiyonunu kurdum çalışıyor. Emeğine teşekkür ederim yama için.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar  

• @volktyson Merhaba elinize sağlık macos sürümü için yamayı portlayabilir misiniz?

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt

Macosda yama çalışmıyorsa bir bakmam lazım, söz vermiyorum ama yapmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: volktyson

Macosda yama çalışmıyorsa bir bakmam lazım, söz vermiyorum ama yapmaya çalışırım.

Bu dosyayı denedim ama maalesef oyun çalışmıyordu yanlış hatırlamıyorsam oyun hiç açılmıyordu sizin paylaştıklarınızı deneyince ama eski dosyaları tekrar yükleyince açılıyordu. Aslında sizin paylaştığınız dosyalarla aynı uzantıları baktım hatta aynı adla dosyalarda var ama sizinkilerin boyutlarıyla farklıydı galiba portlayabilirim derseniz istediğiniz oyun dosyalarını incelemek için size gönderebilirim ya da benim yapabileceğim bir şey varsa bende bakabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt

Merhaba, en kolay çözüm anydesk varsa bağlanıp bakmaya çalışabilirim. En hızlı bu şekilde olabilir, oluru varsa hallederiz. Anydesk varsa buradan özel mesaj yoluyla iletebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.