Şimdi Ara

LİFE İS STRANGE: Detaylar, Teoriler, Zaman >> MIND F*CK! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4.Bölüm de bir başka olmuş. oyunda ilk kez takıldığım kısımlar oldu, oyuna biraz bulmaca olayı da katmışlar zamanı kullanabileceğimiz. Samanlıkta kapıyı nasıl açacağımı bulamadın dakikalarca misal

Tonlarca kağıdı, resmi, koordinatları incelediğimiz kısmı saymıyorum bile, çok iyi hazırlamışlar.

Etrafta da çok ilginç şeyler dönüyor. Geyiğin gelip kaybolması, 2 ay varken birinin gitmesi. Samuel'in anlattıkları, ha birde sahildeki dilencide de var bir şeyler. 5. Bölümde ne olacağını hiç bir şekilde kestiremiyorum, ben olayı Chloe'ye bağlamıştım; ölmesi gereken kişiydi diyordum o ölürse hortum filan olmaz diyordum lakin durum pekte öyle değil gibi

• TAKİP

Kantırcı, kallof'cu, maynkıraftçı bir nesil varken, böyle sanat eserlerinin fazla ilgi görmemesi pek de şaşırtıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovah -- 10 Ağustos 2015; 17:45:15 >
  • Bir hikayenin daha sonuna geldik

LİFE İS STRANGE: Detaylar, Teoriler, Zaman >> MIND F*CK!

Konu da beklediğim gibi olmadı, olamadı :) pek azınlıktaymış Life is strange severler. Ben youtube serisine kaldığım yerden devam edeceğim hatta "remake" yapmayı düşünüyorum sıfırdan. Tüm bölümleri bitirenlere hitaben tabi bir yandan da spoiler içermeyen :) Zaten bahsettiğim konular açıklığa kavuşacak türden değil; gizemlerim ve teorilerin pek çoğu cevap bulmadan oyun bitecektir.
    Konuyu da biraz düzenler toparlarım, tartışma ortamı yaratmak istiyorum burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vl.Murad -- 20 Ekim 2015; 10:32:31 >

• Şu oyunu bu kadar geç oynadığıma üzüldüm, oyunun ilgi görmemesine daha da çok üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evsiz kadın hakkındaki teorileri ve ufak ayrıntıları irdeledim, iyi seyirler!!

----

Dahası yolda geliyor, pekte zor oluyor. Onlarca farklı kaynak, yüzlerce video, binlerce yorum. Bunların düzenlenmesi, montajı vs. :D İşte bu yüzden seri 1 sene gecikti ama sıkı çalışıyorum, en az 15 videoluk içerik hazırlanıyor ^^ Hazır olun :)

Yorumlarınızı bekliyorum videonun altına, düşüncelerinizi paylaşın, kendi teorinizi anlatın, konuşulması gereken konulardan bahsedin bende bir sonraki bölümde ne hazırlayacağımı bileyim ^^

Bu arada videolar SPOİLER içerebilir, mümkünse oyunu bitirdikten sonra izlemenizi öneririm. Videolarda herhangi bir bölümden herhangi bir konu hakkında konuşuyor olabilirim veya en azından görüntüsünü kullanmışımdır

• Konumuz bu sefer Arcadia Bay'deki birbirinden şirin hayvanlar, Life is Strange araştırmacılarının sıkça bahsettiği bir konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.