GÜNCELLEME: Gameolog ekibi ile başladığım çeviri bitmiştir. Test aşamasındadır. Göz atmak isteyen arkadaşlar için linki koyuyorum. Tekrardan destekleyen herkese teşekkürler. https://forum.donanimhaber.com/life-is-strange-true-colors-turkce-cevirisi-bitti-testte--150521360 Arkadaşlar merhaba oyunu şuan halihazırda oynamaktayım ve çeviriyi tek başıma yapabileceğimi düşünüyorum. Eğer yaparsam ücretsiz olucak ama bir problemim var. Oyunun metinlerine nerden girebileceğimi bilmiyorum. Demem o ki metinlere girmemde yardımcı olabilicek veya metinleri açıp bana gönderebilicek biri varsa ben bu işi yapmaya hazırım. Neden gönüllüsün derseniz İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisiyim. Ve mezun olduğumda CV 'mde yaptığım projelerin yer almasını istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre57575757 -- 20 Eylül 2021; 21:44:46 > |
Life is Strange: True Colors Türkçe Yama Yapımı (Ücretsiz)
"Life is Strange: True Colors" oyununu Türkçe oynamayı mı arzu ediyorsunuz? İşte size oyun için Türkçe yama yapma konusunda adım adım bir kılavuz:
- Oyunun resmi Türkçe yama dosyasını indirin. Dosya, yama yapma topluluğu tarafından çevrilmiştir ve ücretsizdir.
-
İndirdiğiniz dosyayı oyun dizinine çıkarın. Tipik olarak, oyun dizini şu konumlardan birinde bulunur:
-
Steam: "Steam\steamapps\common\Life is Strange True Colors"
-
Epic Games: "Epic Games\Life is Strange True Colors"
-
Çıkarılan dosyaları onaylayın ve oyunu başlatın. Türkçe yama otomatik olarak uygulanacaktır.
Life is Strange: True Colors Türkçe Yama Xbox
Xbox konsolunda "Life is Strange: True Colors" oynamak istiyorsanız, şu anda resmi bir Türkçe yama mevcut değildir. Ancak, hayran yapımı yamalar mevcuttur ve bunları kendi sorumluluğunuzda kullanabilirsiniz.
Life is Strange: True Colors Türkçe Yama PC
"Life is Strange: True Colors" oyununun PC sürümü için resmi Türkçe yama, "Life is Strange: True Colors Türkçe" olarak bilinir. Yamayı yukarıda belirtilen adımları izleyerek kurabilirsiniz.
Bilgi Notu:
Bu kılavuzdaki bilgiler oyunun en son sürümü için geçerlidir. Oyun güncellendiğinde, yama adımlarının değişmesi mümkündür. En güncel bilgileri almak için resmi yama kaynaklarına başvurmanızı öneririz.