quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Ağzının ortasına critic vuruşları patlatıcam,hiç acımadan 40_HaRaMi thieves ^^
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Büyük ihtimal Saldırabiliyordur... Fakat cave bizimdi bu aralarda bizde serverda 105 olan kaç tane warior varki
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Sen Ne yaptın Kaç oldun
quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Sen Ne yaptın Kaç oldun Bu adam 110 olsa ne olur,ezük Hunter adına bak : AC Milan gibi o ne öyle FC Barcelona
quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__ quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Sen Ne yaptın Kaç oldun Bu adam 110 olsa ne olur,ezük Hunter adına bak : AC Milan gibi o ne öyle FC Barcelona Daha yapmadım, hem ben gizli adamım
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__ quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Sen Ne yaptın Kaç oldun Bu adam 110 olsa ne olur,ezük Hunter adına bak : AC Milan gibi o ne öyle FC Barcelona Daha yapmadım, hem ben gizli adamım Esrarengiz mode : ON Neyin gizli adamısın? Ergenekoncu musun ule
quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__ quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai quote:Orijinalden alıntı: __EFENDİ__ quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Çok pis gaza geldim, hemen lw atlayayim. hunter adı : AC_Lamb Merak ettiğim şu, diğer job thief olursa, orda birbirinize saldırabiliyormusunuz ? Sen Ne yaptın Kaç oldun Bu adam 110 olsa ne olur,ezük Hunter adına bak : AC Milan gibi o ne öyle FC Barcelona Daha yapmadım, hem ben gizli adamım Esrarengiz mode : ON Neyin gizli adamısın? Ergenekoncu musun ule Alın Bunu İçeriye
Tbrk gökhan LifeKisS i öyle görmek ne güzel:) bende geliyorum chinese bow olarak az kaldı. parçalıycam sizi orda:):)
quote:Orijinalden alıntı: EsL Tbrk gökhan LifeKisS i öyle görmek ne güzel:) bende geliyorum chinese bow olarak az kaldı. parçalıycam sizi orda:):) Tskler Abi SEnn emeğinde var içinde ne de olsa sanada tebrikler Staff @Süper Poze Saolsun Mustafa abi kasmıs
quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: mehmetgungor Bu adam kasıor ya fazla kasma karnın ağrır :D
quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b quote:Orijinalden alıntı: bygkhan quote:Orijinalden alıntı: mehmetgungor Bu adam kasıor ya fazla kasma karnın ağrır :D Sosyal Güvence Var Sağlık Ocağı Akar
quote:Orijinalden alıntı: EsL Tbrk gökhan LifeKisS i öyle görmek ne güzel:) bende geliyorum chinese bow olarak az kaldı. parçalıycam sizi orda:):) Senin Durumlar Ne Alemde Abi :) Sabit bi ptn varmı *?
quote:Orijinalden alıntı: EsL ben görev adamıyım:) pt de neymiş^^ :D bize daha nasip olmadı görevler chara girebildiğim bile yok
quote:Orijinalden alıntı: gsburak5b quote:Orijinalden alıntı: EsL ben görev adamıyım:) pt de neymiş^^ Aynen . . görev aşkıyla yanıp tutsuonuz yani
quote:Orijinalden alıntı: EsL ben görev adamıyım:) pt de neymiş^^ Benim baron görevini sen yaparsın artık