quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 yaaa bari birimiz maç yapsaydık bugün yapıyordum orti_123Le sorun çıktı. Sen gene iyisin ben takımımı düzenleyemedim Kaptan.
syndrome abimizle oynamak çok güzeldi yenilgimi kendim koymak istedim bu arada armaızda anlaşıp g poke kullandık
quote:Orjinalden alıntı: Enterighi süre uzatılsın ya kimse battle yapmadı şimdiye kadar valla ya benim gruptan ses seda yok bu arada benim nick ozguzhan
quote:Orjinalden alıntı: Axi Boy94 Poke nick:Enes_muzi Points:.::..:248... dana gibi yazıyo kuralar çekildi diye bide 3000 puan altı veya güçsüz takımı olanlar alınmıyor
quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 MaçLAr bitene kadar süre uzatıLDı 1 ki$i maç yapabiLdi daha ma$aLLah biz yapalım mı msn e gir
quote:Orjinalden alıntı: Enterighi quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 MaçLAr bitene kadar süre uzatıLDı 1 ki$i maç yapabiLdi daha ma$aLLah biz yapalım mı msn e gir ya i$Lerden doLayi bi türLü nete giremiom :( bu gece beLki nette oLabiLirim sabah 7ye kadar
yaparız karde$im sorun deiL. CLauDio_1907 Turnuvadan çekiLmi$tir. O yüzden 2. Gruptaki herkese 1 Puan yazdım. Lütfen diğer maçLarı yapın arkada$Lar...
quote:Orjinalden alıntı: CLauDio_1907 yaparız karde$im sorun deiL. CLauDio_1907 Turnuvadan çekiLmi$tir. O yüzden 2. Gruptaki herkese 1 Puan yazdım. Lütfen diğer maçLarı yapın arkada$Lar... sağol abi