Şimdi Ara

LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
0
Favori
26.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

yahu ben yenemeyeceğimi düşünüyorum, sorun bende mi acaba

neden yenemeyeceğini düşünüyorsun?
    takım ruhu ne seviyede? maçta çıkaracağın muhtemel ortasaha değeri nedir?
  • takım ruhum kaynaşık, orta saha değeri üstüne kadar çıkabilir ama bu atak değerlerimi düşürür.

3-4-3 , 3-5-2 , 4-5-1 çıkabilirim.
  • paran yokmu al bi pm 4 pm çık nedir yani yanıversin antrenman bi hafta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_13

6. lige çıktığımız ilk sezon son haftaya kadar mücadele etsek de 3 puan gibi bir farkal küme düşmüştük. Bu sezon gayet raaht bir şekilde zorlanmadan 6. lige tekrar çıkmayı başardık. Son maçımızı da 9-0 gibi bir skorla kazandık bakalım 6. ligi çin gereçkten iyi bir kadro kurmak niyetindeyim... Ama transferde 1-2 oyuncu transfer ederek bunu gerçekleştirmek niyetindeyim...

Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

takım ruhum kaynaşık, orta saha değeri üstüne kadar çıkabilir ama bu atak değerlerimi düşürür.

3-4-3 , 3-5-2 , 4-5-1 çıkabilirim.

3-4-3 ile çıkaracağın muhtemel değerleri yazar mısın?
  • yarın form veriyorum, ondan sonra söylerim muhtemel değerleri.
  •  LİG MAÇI TAKİP MERKEZİ

buyur adaş
  • bence bu değerler ile fark bile atarsın. rakip transfer yapmamış şu ana kadar. takım ruhu da yoktur. rakip ortasahayı vasat yüksek falan çıkarsa bile fark atarsın gibime geliyor. skor tahminim 1-3 veya 1-4. inşallah sakatlık, kırmızı kart falan olmaz senin adına. çıkacağın küme de iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

bence bu değerler ile fark bile atarsın. rakip transfer yapmamış şu ana kadar. takım ruhu da yoktur. rakip ortasahayı vasat yüksek falan çıkarsa bile fark atarsın gibime geliyor. skor tahminim 1-3 veya 1-4. inşallah sakatlık, kırmızı kart falan olmaz senin adına. çıkacağın küme de iyi.
  • umarım bir yamuk yemeyiz
  • 2-0 yeniliyorsun

Bu arada,yeni ligim belli oldu;VI.817
  • bir sorun var, maç bitsin belli olacak ne olduğu.
  • umarım 2. yarı herşey normale döner.. kendi maçımmış gibi takip ediyorum
  • ortayı %58 almışsın. gerçekten böyle biterse senin adına çok şanssız bir maç olacak.
    ben de 2-1 yeniliyorum.
  • adaş motor sana tam bir şerefsizlik yapmış. o değerler ile çok rahat tur atlaman gerekirmiş. yükselememene ben de üzüldüm. ama yapacak bir şey yok. durmaaak yook yola devam. gelecek sezon direk çıkmaya çalış.
    ben de 2-1 ile sıralama maçını kaybettim. çıkmayı ben de istiyordum ama olmadı.
  • VI.1 e çıktım adamlara baktım küme düşmessem iyidir...
  • VII.783 e çıktım burdan da rahat çıkarım. ama böyle 3 sezonda 6. lige çıkmış olucam, sanırım o güne kadarki bütün hınç 6. ligde çıkıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fguner88 -- 30 Ağustos 2009; 20:30:25 >
  • genellikle 3-5-2 oynayan ve ortasahdaki tüm adamları 5 yıldızlık olan adamlarla dolu bir küme... Diğer admaları 3-3,5 yıldızo luyor 6. ligde tabii benim takım bu kadar iyi değil bakalım ne yapcaz...
  • yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

anasını sattığım motoruuuu, şerefsiz motor, haysiyetsiz motor.

bu ne yaaaa, bu nasıl bir kepazelik. bu nasıl haysiyetsizlik. beni mi bulur lan tüm sezon???
  • Geçmiş olsun haşhuş hüseyin.
    panzer hüso gelecek sezon erenin kümeyi beraber ziyaret edelim:) sanada geçmiş olsun.

25-28 yaşlarında,Türk oyuncular aranıyor.
    Doğa üstü kanat,en az kaliteli paslı

Dünyadışı orta saha,en az yeterli paslı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.