GS nin FB ye 6-0 yenildiği maçta GS bu BJK den daha fazla gol posizyonu bulmuştu
kıyamam! Beşiktaşın ezeli rakipleri birleştireceğini kim tahmin edebilirdi?
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
Arsenal oynadı mesela.
Arsenal maçı 10-10 bitecek maçtı. Ne geniş bir bakış açın varmış futbola 5-2 bitince maç tek kale oynamış oluyor tabi Arsenal.
kesinlikle alex harika paslar atıyordu..guizaydı galiba iyi kaçıyor defansın arkadasna hep ama beceremiyordu..süper maçtı tek sorun arsenalin forvetlerinin bizim kadar beceriksiz olmamasıydı.. en basitinden 6-2 lik manu maçı..rooneynin oldtrafford ilk maçı olması bizi bitirdi hattrick yaptı..o maçtada iyiydik...
ve ayrıca 1-2 tane defansımızda boş pozisyon buldular diye ilk 30dk tek kale oynadılar demek ne saçmalık...
Gol pozisyonu olarak değil arkadaşlar Aykutun korkaklığı yüzünden Stochu da almaması bunda bir etkendir adamlar 30 dk pas yaptılar çoğu da bizim yarısahamızdaydı,yarı sahanda 30 dk heleki ligde bir takım pas yapıyorsa vay halimize
Hadi barça yapsa neyse ki barça yapsa bile çok eleştirirdik feneri futbol bu sonuçta
Gol pozisyonu olarak algılamayın herşeyi...
quote:
Orijinalden alıntı: SnakeTheRipper
Gol pozisyonu olarak değil arkadaşlar Aykutun korkaklığı yüzünden Stochu da almaması bunda bir etkendir adamlar 30 dk pas yaptılar çoğu da bizim yarısahamızdaydı,yarı sahanda 30 dk heleki ligde bir takım pas yapıyorsa vay halimize
Hadi barça yapsa neyse ki barça yapsa bile çok eleştirirdik feneri futbol bu sonuçta
Gol pozisyonu olarak algılamayın herşeyi...
ben sana bu konuyu özetliyim... gerçekten maçın 40dk felan dank etti..nedense futbolcularımız garip bir şekilde bjkden korkmuşlar..hatta ilk30dk hakemle çok uğraştık..sonra topu biraz kanatlara yaydık azıcık santos destek verdi kendimize geldik..baktık olacak gibi saldırdık..ama dediğin gibi bu sefer aykutun korkaklığı bizi bitirdi..futbolcular yendi ama aykut yenemedi bu korkaklığı......
ne garip bir şekilde hazırlamışki takımı aykut bunlar çıktı ortaya..yabancı teknikdirektör felan olsaydı daum koch gibi süper hazırlardı bu takımı.. ben asıl gs maçını bekliyorum oradada garip olursak aykut gerçek anlamda iş yapmaz fenerde...
2006-2007 sezonunda oynamıştı
Gol pozisyonu 7'ye 4, Bjk bu kadar iyi oynadıysa nasıl oldu da bizden daha az pozisyona girdi.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Gol pozisyonu 7'ye 4, Bjk bu kadar iyi oynadıysa nasıl oldu da bizden daha az pozisyona girdi.
kendin söylüyorsun işte oran 7ye 4 iyi dediğin şey boş olmamalı başarı oranı olmalı siz 7tane pozisyona giriyorsunuz 1tane atıyorsunuz biz 4 pozisyona giriyoruz 1tane atıyoruz bizim pozisyon içerisinde golü bulma ilhtimalimiz daha yüksek oluyor buda bizi daha başarılı yapıyor
quote:
O değilde şu sıralar live'da banlanmadan oynanıyor mu hacu ? Ona göre aleti internete bağlıyacağım.
baroni-selçuk oldumu orta sahayı geçemiyoruz bu bjk macı icin değil her maç böle bunlar aynı anda oynadımı
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
O değilde şu sıralar live'da banlanmadan oynanıyor mu hacu ? Ona göre aleti internete bağlıyacağım.
xbox mı?
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
xbox mı?
hea
Fifa ve pes'e de 1 haftadan az kaldı :D ben de live bağlanamıyorum,olsaydı kapışırdık,fifada Türkiye Süper ligi de varmış :)
Birakin beyler seneye artik
quote:
Fifa ve pes'e de 1 haftadan az kaldı :D ben de live bağlanamıyorum,olsaydı kapışırdık,fifada Türkiye Süper ligi de varmış :)
Nettin hocam kaç yıldır var.
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
quote:
Nettin hocam kaç yıldır var.
Yeni aldım konsolu,pes oynardım hep şimdi fifaya sardık
olmamıştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme