Şimdi Ara

Lig Tv Ankara Kampanya Sizce Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni geçtiğim evimde Tv izlmek için bişiyler düşünüyorum. 2 aydır antenle idare ediyordum ama 6 kanal var 2 si karıncalı hali ile gına geldi.Ben lig tv falan düşünürken bu kampanyayı gördüm

http://www.ankaradigiturk.com/AyinUrunuDetay.aspx?Id=633536323041875000

burdaki B kampanyası var.

B- 12 AY TAAHHÜTLÜ ÖDEME SEÇENEĞİ:

12 ay taahhütle ayda 47,90 YTL.Üye 12 ay sistemde kalma taahhüdü vererek ayda 47,90 YTL öder,LİGTV üyesi olur,DCR kutu 12 ay taahhüt sonunda üyenin olur.

lakin ben analog uydu zamanlarından beri uydu işleri ile haşır neşir olduğum için çekincem var acaba bu verdikleri kutu nasıl takılma sorunu,donma sorunu oluyor mu kullanan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum..

• eski lig tv abonesiysen 12 aylık taahüt verirsen aylık 37,90 ytl arada 10 ytl fark var 10*12=120 ytl eder bence fiyat normal kaçırılmayacak süper fırsat değil makina ise vasatın altında maçları izlesemde olur izlemesemde olur diyorsan alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: panthera1905

eski lig tv abonesiysen 12 aylık taahüt verirsen aylık 37,90 ytl arada 10 ytl fark var 10*12=120 ytl eder bence fiyat normal kaçırılmayacak süper fırsat değil makina ise vasatın altında maçları izlesemde olur izlemesemde olur diyorsan alma

aslında maçları izlemek istiyorum eski lig tv abonesi de değilim ne yapsak acep?
  • ben de eski abone değildim,ankaradayım ve aylık 39,90a izliyorum (eutelsat EKOSPOR)keşke 4 ağustostan önce üyeliğini başlatsaydın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 11 Ağustos 2008; 14:28:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

ben de eski abone değildim,ankaradayım ve aylık 39,90a izliyorum (eutelsat EKOSPOR)keşke 4 ağustostan önce üyeliğini başlatsaydın...

kardeş bu dediğin "eutelsat" ne ola ki ?Şimidi abonelik başlatsak aylık kaç lira bir, kurulum parası falan ne kadar?.
  • dostum eutelsat bir çeşit uydu,türksat gibi.yani normal paketlerde digiturk eutelsattan alıyor yayınları.senin verdiğin ilk linkte türksat kanalları diye yazıyordu o kampanya olmadığını belirtmek için yazdım.güncel fiyatları bilemeyeceğim 4 ağustostan itibaren zam gelmiş sanırım.benim bağlattığım zaman
    yıllık taahütlü ekospor paketinde aylık 39,90 ödüyorum.bir seferliğine de 30 lira aktivasyon ücreti verdim.kurulum digiturke aitti.umarım en iyi fiyattan bağlatırsın.istersen şu numarayla bir irtibat kurabilirsin,bayi ile (0312)442 33 44
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

dostum eutelsat bir çeşit uydu,türksat gibi.yani normal paketlerde digiturk eutelsattan alıyor yayınları.senin verdiğin ilk linkte türksat kanalları diye yazıyordu o kampanya olmadığını belirtmek için yazdım.güncel fiyatları bilemeyeceğim 4 ağustostan itibaren zam gelmiş sanırım.benim bağlattığım zaman
    yıllık taahütlü ekospor paketinde aylık 39,90 ödüyorum.bir seferliğine de 30 lira aktivasyon ücreti verdim.kurulum digiturke aitti.umarım en iyi fiyattan bağlatırsın.istersen şu numarayla bir irtibat kurabilirsin,bayi ile (0312)442 33 44

eyvallah yardım için sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Diginin ankaralı taraftarlara adlı eko-spor paketi ayda 39.90 ytl değil mi ? Son gün 15 Ağustos benim elimdeki broşürde öyle yazıyor. 30 ytl de aktivasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai80 -- 13 Ağustos 2008; 1:07:52 >
  • Arkadaşlar,

birşey sormak istiyorum, bildiğiniz gibi artık Digitürk Eutelsat uydusundan abonelik veriyor, ve kurulumu da bu uyduya yapıyor. Benim merak ettiğim, Eutelsat için kurulum yapıldıktan sonra Digitürk'ün verdiği Receiver'dan CI kartını alıp, Türksat'a bakan başka bir Receiver'a taksam LigTV'yi izleyebilir miyim. Servise sorum izleyemezsiniz dedi ama bana sıkıyorlar gibi geldi. Digitürk aboneleri uydulara göre ayırmıyordur diye tahmin ediyorum. Acaba bunu bilen hatta denimiş olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.