Şimdi Ara

lig tv dev kampanya diye mesaj geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENI SEZONDA LIGTVDEN DEV ADIM SAMPIYON OLMUS 5 BÜYÜK TAKIMIN MAÇLARI AYDA SADECE 39.99 TL ÜSTELIK BUGÜNE ÖZEL ÇANAK+CIHAZ+KURULUM ÜCRETSIZ 08505500498

Boyle bir mesaj geldi sanirim yayinlar hd degil fiyat olarak ne dusunuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iege

YENI SEZONDA LIGTVDEN DEV ADIM SAMPIYON OLMUS 5 BÜYÜK TAKIMIN MAÇLARI AYDA SADECE 39.99 TL ÜSTELIK BUGÜNE ÖZEL ÇANAK+CIHAZ+KURULUM ÜCRETSIZ 08505500498

Yayınlar türksat uydusu üzerinden veriliyor ve bu fiyat ilk üç ay için geçerli ondan sonra normal fiyatına geri dönüyor.Bana göre kötü ama sadece maç izliyecem diyorsanız iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Super King

quote:

Orijinalden alıntı: iege

YENI SEZONDA LIGTVDEN DEV ADIM SAMPIYON OLMUS 5 BÜYÜK TAKIMIN MAÇLARI AYDA SADECE 39.99 TL ÜSTELIK BUGÜNE ÖZEL ÇANAK+CIHAZ+KURULUM ÜCRETSIZ 08505500498

Yayınlar türksat uydusu üzerinden veriliyor ve bu fiyat ilk üç ay için geçerli ondan sonra normal fiyatına geri dönüyor.Bana göre kötü ama sadece maç izliyecem diyorsanız iyidir.

Amaclari insanlari kandirmakdan baska,bisey degil gercekdende.

• iege kullanıcısına yanıt
    Kişisel bilgi hırsızlığı yapan sahtekar taşeron bayilerin attığı mesajları dikkate almayın. Hatta vaktiniz varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun.
  • Ben bu kampanyayı bayii ile görüştüm. Kampanya kredi kartı kampanyası. 476 TL. yıllık ücreti kredi kartına 9 'a bölüyorlar. Sonradan ücret artışı filan yok.
    Yayın SD yayın.
    www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kredi-karti-kampanyasi
  • Boyle mesajlara itibar etmeyiniz.hatta geri arayip fircayi basin.

• Ben hep spam yapıyorum okumadan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Digiturk üyesi olmama rağmen aynı mesajlar bana da geliyor. Bayilerin müşteri çekme çabaları bunlar. Bir çeşit dolandırıcılık da olabilir.
    Digiturkle ilgili fiyat vs. konularını direk olarak müşteri hizmetleriyle ses kayıt ortamında konuşmakta fayda var. Bu tip bayiler aracılığıyla abone olan müşteriler ileriki zamanlarda sürpriz faturalar gördüklerinde ellerinde bir delil olmadığı için mecburen ödemek zorunda kalıyorlar.
  • Mesajlara dikkat ederseniz ayrıntı yok. Lig tv 15 lira diyor sadece. 24 ay taahhütlü ve ilk 2-3 ay için geçerli olduğunu belirtmiyor ki fiyatından çok daha önemli bilgiler bunlar. Bayilerin %90'ı dolandırıcıdır.
  • Yani anlamadım bu mesajları direkt digiturk mu atıyor yoksa bayiler mi?

Kafa karıştırıcı bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.