O zaman şikayet edip bekleyeceksiniz. Ama Digiturk'ün bunu denetlemesi çok zor. Yani, yayın için para almayıp da çaydan kahveden kar sağlamasını ispat etmek biraz sıkıntılı gibi duruyor. Adam " Ben maçlar için para almıyorum" cümlesini kurduktan sonra izlenecek yol hakkında bilgim olmadığı için boşluklar kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Avatar.Aang
O zaman şikayet edip bekleyeceksiniz. Ama Digiturk'ün bunu denetlemesi çok zor. Yani, yayın için para almayıp da çaydan kahveden kar sağlamasını ispat etmek biraz sıkıntılı gibi duruyor. Adam " Ben maçlar için para almıyorum" cümlesini kurduktan sonra izlenecek yol hakkında bilgim olmadığı için boşluklar kalıyor.
Hocam çaya ekmeğe fatura kesmez ki bakkaldan dönme kahve :) yapacakları iş vergi levhalı bi dükkanda ev tipi digiturk var mı bu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şimdi dediğimiz gibi yayın sayesinde kazanç sağlıyorsa ticari üyelik almak zorunda. Bunu ispat ettikten sonrası kolay zaten.
Bence digiturk bu adamın kazanç elde edip etmediğine bakmaz, mekana bakar. Konut değilse cezayı basar. Bakkal, market, berber dükkanı vs. de ticari üyeliğe tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme