ödüllerin haftalık olarak verilmesi kazanma şansını arttırdığından ayrı bi güzellik.
Her haftanın birincisine DIGITURK PLUS ve 1 yıl LİG TV aboneliği ,
Her haftanın ikincisine 6 ay LİG TV aboneliği ,
Her haftanın üçüncüsüne 3 ay LİG TV aboneliği ,
şeklinde ödüller var fakat sezon sonundaki genel klasman birincisine herhangi bir ödül yok. bu açıdan 1 hafta kastırıp turnayı gözünden vurmak mümkün.
herkese bol şans, iyi eğlenceler.
katıldım lige
ben de ligine katıldım da oyun hakkında bıraz bılgı alabılırmıyım?Bu takımıma seçtiğim topçuların o hafta sonu super lıgde sergilediği performansa göre puan mı topluyoruz?oyun hakkında bikaç tüyo lütfen...
katıldım, takımımın ismi galatasarayforce .. iki haftadır 68er puan alabildim, her hafta ilk 3e hediye var ama giricem en sonunda ilk 3e ..
teke tek maça çağır dıye bı olay var oyunda,teke tek maç yapmanın bı avantajı,puan olarak bı getırısı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ksavas
teke tek maça çağır dıye bı olay var oyunda,teke tek maç yapmanın bı avantajı,puan olarak bı getırısı var mı?
hayır.. arkadaşın falan olursa çağırıyosun o hafta kaç puan almış, kim kimi yenmiş onu gösteriyo..
ligde ilk 10, yavaş yavaş geriliyorum 2. sıraya düşmüşüm
Katıldım takım ismi : FC GOP Puan biraz kötü ilk haftalık ama nabalım
Ben de katıldım.Takım adı:Haritacıspor ne yapayım haritacıyım işte
sercogs arayı açmış iyice..
arkadaşlar ben ligtv fantazi futbol 17. hafta yani son hafta 1.siyim bir haftadır adamlar ne arıyor ne de soruyorlar..bunlar sahtekar galiba.oyunu oynayanlara duyrulur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme