Şimdi Ara

Lig Tv Güncel Fiyat Listesi Türksat 2013 - 2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
21.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan en ucuz nasıl alırız hd-sd farketmez.
  • bugun gs taraftar paketı aldım 25 tl den 4 saat sonrada receiverı getırdıer:)
  • digital34

Hocam bende engelli kampanyasından yararlanıyorum. Benim kullandığım paket Lig tv2 ve 3 yani, beko basketbol ligi, premier lig ve sadece Beşiktaş maçları açık. Diğer tüm maçlar kapalı. Birde belgesel kanalları falan var + hd yayın. Yani ne sinema kanalları nede dizi kanalları var. Sadece maçlar için bu kadar fiyat ödüyorum. Zaten kasımda sözleşmem bitiyor. İptal ettiricem bitince. Toplam 44 veya 47 tl di zannediyorum. Çok pahalı değilmi sizce bu paket ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 17 Ağustos 2012; 1:10:03 >
  • digitürke karışmadan sadece belgesel kanallarını alabilomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

bugun gs taraftar paketı aldım 25 tl den 4 saat sonrada receiverı getırdıer:)

Sadece tek bir takımın maçını izlenebiliyor mu? Bu fiyata nasıl aldınız?
  • şuan; baş+2temel+ligtv şamp.+hd=59 ödüyorum.(ligtv ve hd 12 ay tahahütlü idi)
    yeni fiyatlarla;baş+2temel+şamp+hd=66(12ay tahahütlü) ödeyeceğiz devam edersek sanırım ben kararsızım cayabilirim ama gs de iddialı bu sene şansımıza dijiyi iptal ettirip şampiyonlar ligi için dsmata mı geçsem.
    birde tahahütlü tahahütsüz arası fark 5liraydı hatırladığım 10liraya çıkmış bende tahahüt vermemeyi düşünüyordum.

@endulusi
    başlangıç paketi zorunludur temel paketleri izlemek için eutelsattaysan.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler/

@lovewhisper
    taraftar paketinde 3büyüklerden birini açıyor arkadaş engelli fıorsatından yararlanmış yoksa paket fiyatı tahahütsüz 47 tahahütlü 37lira aylık.

• ben sadece beşiktaş maçları ve sadece belgesel paketi istiyorum 34 liraya bu mümkün mü ?
  • aynen ben de 66tl ödeyeceğim yeni üyeyim. spor extra da almak lazım. napsam bilemedim. 66yı veren 76yı da verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollager

spor extra paketi ne oluyor ingiltere premier ligini ve beko basketbol ligini izleyebiliyormuyuz mesela bu pakette ?

Spor extra paketi ligtv2 ve ligtv3 u kapsıyor. yani premier lig, beko basketbol ligi, rusya ligi ve yarısının Digiturk tarafından yayınlanacağı Türkiye kupası bu kanallardan yayınlanacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd kiralama ve baslangic paketi uyesiyim.. 16tl oluyorum.. simdi sampiyonlar+2 keyif+ film paketini yillik aldigimda, 580 tl gosteriyor. bunu tek cekimde mi oduyoruz? yoksa 12 ye boluyorlar mi? ve bu 580 odedikten sonra aylik extra bir fatura odemiyorum degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

aynen ben de 66tl ödeyeceğim yeni üyeyim. spor extra da almak lazım. napsam bilemedim. 66yı veren 76yı da verir mi?

Ayni durumdayim 5 tl olsa hemen alicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

aynen ben de 66tl ödeyeceğim yeni üyeyim. spor extra da almak lazım. napsam bilemedim. 66yı veren 76yı da verir mi?

Ayni durumdayim 5 tl olsa hemen alicam

renktaş. ben zaten bu zamdan önce alacaktım. aradım. bana dediler ki size zaten eylüle kadar hediye. ben de dedim o zaman eylülde alayım. şak diye çaktılar ama 4 tl zam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

quote:

bugun gs taraftar paketı aldım 25 tl den 4 saat sonrada receiverı getırdıer:)

Sadece tek bir takımın maçını izlenebiliyor mu? Bu fiyata nasıl aldınız?

aynen sadece galatasaray maclarını ızlıcem.25tl + 6 tlyede spor ekstra satın aldım ( ligtv2-ligtv3 kanalları ingiltere-brezilya-rusya beko basketbol ligi) ızmırde stand kurmus elemanın bırı ordan yaptım anlasmayı.ekstra bı gayret gostermedım
  • AYLIK 34 TL YE GELIYOR

ÜSTELİK HD...

ÜSTELİK ILK 6 AY POMPA KANALLARI SPOR EXTRA KANALLARIDA HEDIYE

ILK 6 AY 31,99X6 =191,94 TL

KAALAN 6 AY 35,99 X 6 AY = 215,94

TOPLAMDA = 191,94 + 215,94 = 407,88 TL

407 TL BÖL 12 AYA = AYLIK 33,914 TL FISTIK GİBİ LİG TV..

ÖTESİ YOK....

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaligtv/

FİYATLAR

Giriş paketi, seçeceğiniz (en az) 2 Keyif Paketi ve Lig TV Paketi ile ilk 6 ay boyunca 31,99 TL ile başlayan fiyatlarla, hediye süreleri bitiminde ise 35,99 TL ile başlayan fiyatlarla üye olabilirsiniz.
    KURULUM

Bu hizmet dahilinde, 12 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Kurulum ücretsiz olup aktivasyon bedeli 20 TL’dir. Eğer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine bağlantı yapılır. Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dışındaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sırasında alınır.
    UYDU ALICI

Uydu alıcı, üyelik süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Digiturk HD uydu alıcısı üyeliğiniz boyunca Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilir.
    DETAYLAR

Bu hizmetten faydalanmak için 12 ay taahhüt ile Giriş Paketi üzerine (en az) 2 Keyif Paketi ve Lig TV Paketi’ne üye olunması gerekmektedir.
    Bu kampanyadan yararlanılan yeni üyeliklerde ilk ay 6 boyunca hizmet bedeli 31,99 TL olarak faturalanacaktır. 6 ay Yetişkin ve Digiturk HD hediyelerinden yararlanabilmek için seçilen servise 12 ay üyelik taahhütü verilmesi gerekmektedir. Hediye süresi sonunda seçtiğiniz Keyif Paketleri, Lig TV Paketi, Digiturk HD hediyeleri güncel taahhütlü fiyatları üzerinden faturalanmaya başlayacaktır. Üye olduğunuz pakette bulunan tüm HD kanalları bu teklif kapsamında izleyebilirsiniz. Bu hizmet sadece 3 Eylül 2012 tarihine kadar geçerlidir.
    Lig TV üyeliklerinizde sadece seçtiğiniz paket kapsamındaki maçları izleyebilirsiniz.

Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) ya da online işlemlere girerek üyeliğinize ekleyebilirsiniz.
    SIKÇA SORULAN SORULAR

HD servisi ve Yetişkin Paketi'nden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
    - Digiturk HD servisleri ilk 6 ay hediyedir; süreleri dolduktan sonra seçtiğiniz hizmetler taahhütlü fiyatı üzerinden ücretlendirilir.

Hediye süresi bitiminde Yetişkin Ve Spor Extra Paketlerinden yararlanmaya devam etmek için ne yapmalıyım?
    - Yetişkin ve Spor Extra Paket hediyeleri taahhütlü bir servis olmaması nedeniyle hediye süresi bitiminde bu pakete ait kanallarınız kullanıma kapanacaktır. Üyeliğinizi devam ettirmek için online işlemlerden üyeliğinizi devam ettirebilirsiniz.

Taahhütüm bozulursa ne öderim?
    - İzlediğiniz aylara ait aldığınız indirimler ve kurulum bedeli tarafınıza faturalanır.

• Katakulli varmış :(

31,99 TL ile başlayan fiyatlarla
    yazmıslar.. yanı anadolu takımarının macıymıs... büyüklerin paketini seçince haşırtt 61 tl oluyor...
  • quote:

aynen sadece galatasaray maclarını ızlıcem.25tl + 6 tlyede spor ekstra satın aldım ( ligtv2-ligtv3 kanalları ingiltere-brezilya-rusya beko basketbol ligi) ızmırde stand kurmus elemanın bırı ordan yaptım anlasmayı.ekstra bı gayret gostermedım

İzmir in neresindeymiş bu İyi fiyata almışsın...
  • ucyol metronun orda eleman stand kurmus hocam ondan aldım...
  • Çok pahalı çooookk.Aylık 35 tl yi geçmemeli Lig Tv.
  • Arkadaşlar şu an TÜrksattan Trabzonspor Taraftar + Spor ekstra taahütlü ne kadar bilgi olan varmı?
  • 3 Ocak' tan itibaren zam ( güncelleme ) var!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.