Şimdi Ara

Ligden lige atilan banlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar konu baslikta. Ilginc seyler cikabilir. Hep ayni banlari atma aliskanligi olanlar icin yararli olur, ekleme yapabilirsiniz.

Bronz: Malphite, amumu, shen, blitz, kassadin
    yuzde 99 bu banlar atilir. Size tavsiyem bu banlari atmaya devam edin cunku takimdan bol bol kufur yiyebilirsiniz. Ayrica takim arkadaslariniz oyle bir kafada oluyor ki karsida malphite falan varsa @20 sur havasinda hepsi.

Silver: Zed, kassadin, fizz, shen
    bu 4 bani atmaktan cekinmeyin gerek snowball kapasiteleri gerekse global ultisi yuzunden(shen) banlanmaya acik bi secenek. Eger 1 ban hakkiniz kaldiysa size tavsiyem ahri, thresh gibi banlardir.

Gold: Kassadin, riven, fizz, ahri, thresh, vayne
    genel banlar bunlardir. Snowball kapasiteleri ve tek basina mac tasima ozellikleri oldugundan dolayi bu bunlara yonelin.

Platin: Aatrox, riven, nasus, shyvana, kassadin, vayne. Ideal banlar bunlar olacaktir. Nasus shyvana ve aatrox cok etkili junglerlardir. Shyvana kamp temizleme hizi olsun, aatrox early burst ve cj olsun, nasus slow ile etkili gankler ve stack yapabilmesi olsun tehlikeli jungle herolari. Zaten riven kassadin ve vayne den bahsetmistim

Diamond: Bu kademeye daha gelmedim ama streamlerden edindigim izlenim kadariyla genel atilmasi gereken banlar junglerlar uzerine yogunlasmis. Vi, shyvana, aatrox cok sik gordugum banlar. Ortak yonleri hizli kamp temizlemeleri ve bufflarla birlikte etkili gankleri.Ayrica lucian da ban rate olarak dia seviyesinde cok goze batiyor bunu da not duselim.

Eklemeleri tavsiyeleri bekliyorum

• Türkiye Sunucusu
    Bronz , Gümüş, Altın, Plat. = SHEN, AMUMU, MALPHITE.
  • Bence blitz banlanmalı blitz aldığım oyunları kazanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 defa blitz pull una yakalanip da aglayanlar yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

bence bu protestoyu bırakmalısın...
  • http://www.lolking.net/champions/

ban rate kısmında güncel olarak riven ve nasus banlarındaki artış göze çarpıyor kassa ise %5 azalmış yine shyvana elise nidalee gibi şampiyonlarda artış gözükürsen fizz ise bayağı bir düşüş yaşamış.
  • Shen her ligde banlanir muthis split push ve takimina destek cikma ozelligi var ayrica onu kesmeye apc adc gitse bi dert gitmese bi dert.

• quote:

Orijinalden alıntı: biedermann

60 defa blitz pull una yakalanip da aglayanlar yok mu

Sırf o yüzden silverdeyken blitz banlıyordum adam kafa atıyo ya

• Guzel konu bronz arkadaslar icin komik gorunsede master yi banlayabilirsiniz kolay snowball ve bronzdaki pick rateini ve low eloda oyunu tasima kapesitesi

• telefon eski de arkadaslar alintilayamiyorum, shen konusunda kesinlikle haklisin hele ki iyice tanklastiktan sonra araya wits end sikistirinca gormelisin nasil bir split push yaptigini.

Evet nidalee unuttum galiba, bu aralar riven nidalee shyvana cok populerlesti her ne kadar nida midi useless bulsam da. Nasus a gelen visual rework de populerligi artirdi, ortalik dk 20 100 stack nasus dolu.
  • geçen internet kafede çoçuklar lan olum nie banlamadın bunlar i oyunu saattın oyun bşaında adamlarda amumu malp var biri jungle diğeri solo kesemiyoz birbilerine kafasına vuruyorlardı
  • Master yi konusunda kismen katiliyo gibiyim, kimse focus bilmez etmez o elohellde. Belki son ban hakkinda oylesine banlanabilir cok zorunlu bulmuyorum bronz icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.