HTML bir websitesi üzerinde çalışmaktayım. 2 adet farklı klasördeki resmi Lightbox ile görüntülemek istiyorum. Örnek olarak A klasöründe 4 resim, B klasöründe 5 resim var. HTML sayfamı preview yaptığımda A klasöründen link verdiğim resimleri Lightbox ile açtığımda ve NEXT dediğimde B'deki resimleride görüyorum. Yani toplam 4 resim görmem gerekirken 9 resmi gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
lightboxda kucuk resim tikladiginda buyuk hali acilir senin sistemi anlayamadim. imagesleri tek bi yerde toplarsan oyle olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Resimler aynı yerde değil, images/A klasöründe 4 adet resmim, images/B klasöründe 5 adet resmim var. Yani farklı klasörlerden resimleri çağırıyorum. Fakat lightbox bunları tek klasörmüş gibi gösteriyor ve birine tıklarsan ve next dersen diğer klasördeki resimlere geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Unduli
lightbox rel kısmına bakar.
Şahsen Java ve kodlar ile aram iyi değil. Biraz daha açıklayıcı olurmusun Unduli?
Sorunu nasıl çözeceğimi bilen kimseler yok mu acaba? Google'da aratmama rağmen bu sorun ile ilgili açıklayıcı kaynak bulamadım. Default Lightbox'ın kendi kodlarını kullanmaktayım. Anlaşılan o ki kodlarda bir eksik var.
Bilgi için teşekkür ederim Unduli. Dediğini bir araştıracağım.