Bildirim
Ligim Gold 3 Jungleyim. Orta Koridor Duo Arıyorum
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
top lane ara bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rdmbkmzc
top lane ara bence
top lane baskın yapılabilmesi mid laneye göre biraz daha zor ve top lane genellikle tank şampiyonlar oynanıyor o yüzden mid laneyi tercih ettim ama top lanede riven,rengar gibi şampiyonlar oynuyabilen bulabilirsem neden olmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutt159
Merhaba gold 3 liginde jungleyim s2 den beri lol oynuyorum orta koridor oynuyan bir duo arıyorum skype ts olması şart değil olmasada olur lig gold 4 üstü olması tercihimdir oyun içi nickim : Vladiso ekleyip konuşabiliriz
s3 üm daha midde ezilmedim!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Barisbu
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutt159
Merhaba gold 3 liginde jungleyim s2 den beri lol oynuyorum orta koridor oynuyan bir duo arıyorum skype ts olması şart değil olmasada olur lig gold 4 üstü olması tercihimdir oyun içi nickim : Vladiso ekleyip konuşabiliriz
s3 üm daha midde ezilmedim!!!
ekle konuşalım : vladiso -
Gragas oynarken Yanardöver orman efsunun yanına Günateşi Pelerini aldığın sürece iyi bir Ormancı olamazsın. Eğer Yanardöver alırsan Günateşi çıkılmaz onun yerine randuin alınır. Günateşi, Yanardöver alınmadığı zamanlarda tercih edilir.
Ekle , pm at plat5im
tamamen unutkanlıktan o çogunlukla ap verenden cıkıyorum yanına günateşi alıyorum ama 1-2 gündür 3-4 defa yanardöner aldım ondan unutmuşum iyi oldu hatırlattığın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Khanjui
Ekle , pm at plat5im
oyun içi nickini bulamadım nickini söylüyebilirmisin veya beni ekle : vladiso -
toplane gank midden daha zor dedi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X