Şimdi Ara

Ligim Gold 3 Jungleyim. Orta Koridor Duo Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gold 3 liginde jungleyim s2 den beri lol oynuyorum orta koridor oynuyan bir duo arıyorum skype ts olması şart değil olmasada olur lig gold 4 üstü olması tercihimdir oyun içi nickim : Vladiso ekleyip konuşabiliriz

• top lane ara bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmbkmzc

top lane ara bence

top lane baskın yapılabilmesi mid laneye göre biraz daha zor ve top lane genellikle tank şampiyonlar oynanıyor o yüzden mid laneyi tercih ettim ama top lanede riven,rengar gibi şampiyonlar oynuyabilen bulabilirsem neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutt159

Merhaba gold 3 liginde jungleyim s2 den beri lol oynuyorum orta koridor oynuyan bir duo arıyorum skype ts olması şart değil olmasada olur lig gold 4 üstü olması tercihimdir oyun içi nickim : Vladiso ekleyip konuşabiliriz

s3 üm daha midde ezilmedim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutt159

Merhaba gold 3 liginde jungleyim s2 den beri lol oynuyorum orta koridor oynuyan bir duo arıyorum skype ts olması şart değil olmasada olur lig gold 4 üstü olması tercihimdir oyun içi nickim : Vladiso ekleyip konuşabiliriz

s3 üm daha midde ezilmedim!!!

ekle konuşalım : vladiso
  • Gragas oynarken Yanardöver orman efsunun yanına Günateşi Pelerini aldığın sürece iyi bir Ormancı olamazsın. Eğer Yanardöver alırsan Günateşi çıkılmaz onun yerine randuin alınır. Günateşi, Yanardöver alınmadığı zamanlarda tercih edilir.

• Ekle , pm at plat5im

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamen unutkanlıktan o çogunlukla ap verenden cıkıyorum yanına günateşi alıyorum ama 1-2 gündür 3-4 defa yanardöner aldım ondan unutmuşum iyi oldu hatırlattığın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

Ekle , pm at plat5im

oyun içi nickini bulamadım nickini söylüyebilirmisin veya beni ekle : vladiso
  • toplane gank midden daha zor dedi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.