Şimdi Ara

Ligtv.com.tr'den büyük sürpriz!.. Haftanın maçı ilk 10 bin kişiye ücretsiz!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
4.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafanız mı güzel sizin, derbi maçını bedava verse netten o maç izlenir mi takılmadan manyak mısınız oh mis gs maçı
  • sms kodunu bjk fener macına girmeyi deneyen var mı ?
  • aldım teşekkürler
  • Ticari olarak almayın beyler para etmez zaten.Herkes alsın izlesin işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler aldım bitane haber veren arkadaş adamsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Digitürk Octoshape kullanır. Yani izleyip download yaparken aynı zamanda başka kullanıcılara da upload yaparsın. Bu sayede hızının maksimum görüntü kalitesi neyse onu alırsın donma falan olmaz. Koskoca Digitürk'ü hdligtvizle.com ile karıştırmayın.
    Dostum ilk zamanlar için söyleseydin belki haklıydın ama şuanda donma takılma vs diye bi sorun yok. he senin internetin buffer edemez o zaman olur tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

sms kodunu bjk fener macına girmeyi deneyen var mı ?

Denedim olmadı hocam :)

• numarayı kirletmeye gerek yok diyenler neyin kafasını yaşıyor?

ilk reklam sms inden sonra mesajın sonuna şuraya sms atıp iptal edebilirsiniz diyor.
  • @adRenaliN57 Koskoca mükemmeler mükemmeli digiturku ben başka lig yayını veren siteyle karıştırdım sanırım hem digiplay konusunda hem de şikayetvar.com da millet derbi maçlarında %90 oranında ağlıyorlardı demekki başka evrendeyiz

@SPaCeLoRD hocam bunlar koskoca digiturkun(diğer digiciye ithafen) 5dk da bulduğum şikayetleri, bilmiyorum bunlara rağmen düzeltmiş de olabilirler firma digi olunca insanın inanası gelmiyor da :)
    https://www.sikayetvar.com/digiturk-digiplay-lig-tv-yayin-donmalari
    https://www.sikayetvar.com/digiturk-play-mac-izleyememe
    https://www.sikayetvar.com/digiturk-play-donuyor
    https://www.sikayetvar.com/digiturk-play-uyeligim-hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Şubat 2016; 18:45:40 >

Allah aşkına kaç yıldır Digi kullanıyorsun da konuşuyorsun? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayı ne çok seviyorsunuz. Böyle bakarsak hakkında şikayet olmayan firma yok. Ben 2 yıldır kullanıyorum ve sadece 1 kere sorun oldu. Onu da telefi ettiler.

Bu arada o kişiler de herhalde 1mbitle falan bağlanmaya çalışıyor. Böyle olursa tabii donar. Ben donmaz demiyorum hattınızın alabileceği maksimumu alırsınız diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 26 Şubat 2016; 18:55:51 >
  • dün trt den bedava izledikte noldu izlerken uykum geldi birde üstüne şunlara telefonu kaptırmak var işin ucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

dün trt den bedava izledikte noldu izlerken uykum geldi birde üstüne şunlara telefonu kaptırmak var işin ucunda

Al hocam ne olur ne olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

numarayı kirletmeye gerek yok diyenler neyin kafasını yaşıyor?

ilk reklam sms inden sonra mesajın sonuna şuraya sms atıp iptal edebilirsiniz diyor.

kafanı süs olarak kullandığınız için buna inanman normal. digitürk gibi hukuk tanımaz ahlaksız bir firmadan bahsediyoruz. smsle iptal edince numaranı sistemden sileceklerini düşünecek kadar saf bir insana cevap verilmez ya neyse. smsi geç aylardır herkesi telefonla arayıp taciz eden bir kurum var karşında kafanı güle güle kullan şimdi istediğin kafayı yaşabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

numarayı kirletmeye gerek yok diyenler neyin kafasını yaşıyor?

kafanı süs olarak kullandığınız için buna inanman normal. digitürk gibi hukuk tanımaz ahlaksız bir firmadan bahsediyoruz. smsle iptal edince numaranı sistemden sileceklerini düşünecek kadar saf bir insana cevap verilmez ya neyse. smsi geç aylardır herkesi telefonla arayıp taciz eden bir kurum var karşında kafanı güle güle kullan şimdi istediğin kafayı yaşabilirsin.

senin numaran el değmemiş bir gonca herhalde.

numaranı digitürk değil üye olduğun dandik siteler bile satabiliyor. Kimin sattığını bulamazsın.

telefonunda kullandığın bütün uygulamalar telefon izni istiyor. Senin numaran hariç bütün rehberini alıyor.

beni arayıp taciz falan edemiyorlar senin gibi saf olanları seçiyorlar

• bende maçı tanımladıktan sonra aklıma geldi kod kullanılmıştır dedi bir sorayım dedim :)
    Verdiğin linkler LG TV içeriyor, bu donma olaylar kişiden kişiye değişir. binlerce üye var ama bulduğun şikayet 1000 tane değil. sistemlerde iyileştirmeler yapıldı ilk sene ben de kötü izliyordum, sonradan git gide düzeldi. he tabiki kusursuz da değil :)

LG konusunda bişey diyemicem o başka bi platform belki sorunlar televizyonla bile alakalı olabilir.
  • Diji play kullanıyorum ama telefona zırt pırt arama ve mesaj için değmez.
  • Ligtv bari sen yapma.
  • Aldık. Bulunsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.