Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (807. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kulaklık alcam kargo veya hedıye cekı olupta verebılecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

10 tl yüklü hesap ücretsiz verilir. isteyen arkadaşlar pm lütfen :) ücretsiz kargo + 3 tl indirim gibi oluyor :)

ultraAslan-BH ye hediye edilmiştir :)

arkadaştan hesabı alıp hediye çekini kullanmış bulunmaktayım kendisine burdan tekrar teşekkür ederim :)

arakdaşım kendi açtığın hesabındada bir gün sonraya doğum günü tarihini ayarlarsan limango 10 tl lik çek zaten veriyor arkadaşında sana verdiği çek bu buna bağlı davet hesabından 20 tl lik çek kazandı.

sende kendi hesabını açıp 10 tl çeki doğum günü çeki olarak alıp davet ettiğin hesabada 20 tl çek kullanabilirsin böylece bu ölücü açlara fırsat vermemiş olursun.
    burası menfaatsiz dayanışma ama bunlar uçanı kaçanı kaçırmıyor. bide hediye etmiş bakarmısın pişkin herif

teşekkür ederim hocam verdigin bilgiler için acıkcası böyle bir şey oldugunu bılmiyordum tabiki o arkadaşta böyle bir şey yapacağını söyleyip yapsaydı daha etik olurdu
    ben zaten alacagim ürünü zaten bu gün şu an alıcaktım ama tabiki ortada biraz uyanık geçinme durumu var
    ama saol hocam verdigin bilgi için bu ara pek takılamıyorum böyle konulara uzak kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşlar bana acil limango 10 tl onaylı lazım yardımcı olabilcek varmı ?
  • telefon onayı yapana limango 20 lik verilir 1 adet numara yeterlidir
  • 50 tl alt limitli 20 tl lik daybuyday çeki var limango çekiyle takas etmek istiyorum.
  • Yahu bazı arkadaslar konunun başlığını iyi okusun para karşılığı vs degil menfaat beklemeyenler insan gibi dayanışma içerisinde olmak isteyenler yazsın su konuya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

sennhiser kulaklık alacağım acil hediye çeki gerekiyor. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

kutaykecik@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: caglarfb06

Ya arkadaşlar hediye çeki var ama aktarım yapamıyorum.Aktarım kısmında henüz kullanılmadı ve tarih yazıyor.Problem bende mi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

Limango, anlık hediye çeklerine artık aktarım yaptırtmıyor.

bilgilendirme için teşekkürler peki artık çek paylaşımları yüklü hesaplar aracılığı ile mi oluyor sadece?

• hediye çeki lazım veysel2011@hotmail.com.tr
  • halukayd@hotmail.com 20 tl cek lazım
  • Arkadaşlar, davetten kazandığımız çekler aktarılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarfb06
    bilgilendirme için teşekkürler peki artık çek paylaşımları yüklü hesaplar aracılığı ile mi oluyor sadece?

Hemen hemen. Kimi zaman da yapılan alışverişe verilen 7 TL'lik kargo çeki oluyor. Bu kargo çeki aktarılabiliyor. Bu şekilde de paylaşım yapılabiliyor.
  • Arkadaşlar hediye çeki gönderebilecek olan var mı ?
    Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
  • herhalde bugünkü sennhiser kampanyası için hediye çeki bulamıyacağım
  • acil 1 saatlik hediye çekim var adresi veremem ama faturalarken degiştirip kullanabilirsiniz 22:50 de sona erecek sanırım. herhangi bir menfaat yok zaten o adresten kendime çek kazandırmıştım
  • ben yapayım hocam onayı
  • 20 tl lik limango çeki lazım
  • arkadaşlar limango çek lazım verecek biri çıkar mı?
    e-posta
    oguz_murat@hotmail.com
  • hesapda 70 liralık indirim çeki var sanırım sadece s3 ve the new ipadde kullanılıo
  • bana da 10 tl verdi ama sadece limangoda geçerli, bana limangoTECH lazım
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.