Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_42

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

quote:

20 TL Limango Çeki Ücretsiz Olarak Verilir (Stok : 3 Adet)
    Daybuyday 10 TL Hesap Kullanmak Koşuluyla(2 Adet)

Rica Etsem banada yollayabilir misiniz?
    cansengul@hotmail.com

Daybuyday 10 TL Yüklü 2 Adet Hesabımı Kullanmak Koşuluyla..

**Bu başlık içinde satana, takas edene itibar edilmez, çek yollanmaz, çek alınmaz. Menfaat gözeterek çek yollayana, çek alana iyi gözle bakılmaz, dışlanır, konu müdavimi üyelerce kara listeye alınır.

**Bu başlık altında çek satana, başka sitelerin çekleri ile takas yapana iyi gözle bakılmaz. Dışlanabilirsiniz, bunu bilerek konuya mesaj yazın.

**Bu başlık; karşılık beklemeden, çıkar gözetmeksizin çek alışverişi yapacaklar içindir.

Anlamazlar hocam bi kaç bişey kazanacaklar ya o yüzden neyin ne olduğunu göremiyorlar

Eninde sonunda anlatırız hocam.

Kafa aynı olduktan sonra anlamazlar hocam. Kendilerideki kafayı ticaret kafası sanıyo millet 2 çek satınca. Eleman üste büyük alta da kücük puntoyla yazmış. Akşam akşam

Evet amacı ne anlamadım, o bölümü küçük yazarak

sonra millet pm atınca oraya şart koymuşum, anlamıyorsunuz diyor.

Eleman akıllı çıktı desene

vezir yaşın kacta eleman diye konusuyorsun ?

terbiyeni takın , düzgün konuş

Bu konuda sorun sizde ve sizin gibi şart koşan üyelerde.

az başlığı ve ilk mesajı okuyun ona göre mesaj atın.

ben bunu görmedim , siz yazmasanız dahada haberim olmucak fakat bu kadar pürlemenin , öfkelenmenin manası ne , konusma üslubu vardır , geyiğe alır gibi böyle konusursanız olmaz !

• quote:

ben bunu görmedim , siz yazmasanız dahada haberim olmucak fakat bu kadar pürlemenin , öfkelenmenin manası ne , konusma üslubu vardır , geyiğe alır gibi böyle konusursanız olmaz !

Kusura bakma hocam da siz hangi konuya girdiğinizi bilmiyorsanız benim yapacak birşeyim yok. Bir de üstelik büyük puntolarla limango çek var diyip alta küçük puntolarla dbd kullanana diyince hiç hoş olmuyor. Ve ayrıca isteyen kişilere de DBD kullanana diye söylerseniz o isteyenlere de ayıp etmiş oluyorsunuz. Onların avukatımısın dersen değilim, olması gereknleri söylüyorum
  • quote:

quote:

Kusura bakma hocam da siz hangi konuya girdiğinizi bilmiyorsanız benim yapacak birşeyim yok. Bir de üstelik büyük puntolarla limango çek var diyip alta küçük puntolarla dbd kullanana diyince hiç hoş olmuyor. Ve ayrıca isteyen kişilere de DBD kullanana diye söylerseniz o isteyenlere de ayıp etmiş oluyorsunuz. Onların avukatımısın dersen değilim, olması gereknleri söylüyorum

ben girdiğim konuyu biliyorum fakat buranın acık paylasım oldugunu biliyordum , ben konuya zten yazdım isteyenlere ayıp etmiş olmuyorum..kusura bakma ayıp etmiş olmuyorum yeri geldiğinde ücretsiz verdiğimiz hatta üste para verdiğimizde oldu bu mu göze battı..

• quote:

quote:

quote:

ben girdiğim konuyu biliyorum fakat buranın acık paylasım oldugunu biliyordum , ben konuya zten yazdım isteyenlere ayıp etmiş olmuyorum..kusura bakma ayıp etmiş olmuyorum yeri geldiğinde ücretsiz verdiğimiz hatta üste para verdiğimizde oldu bu mu göze battı..

Eğer girdiğin konunun ne olduğunu bilseydin karşılığında birşey istemezdin. Adı üstünde MENFAATSİZ. O yüzden konuya yazarken karşılığında birşey beklemeden yazman gerekir. Buraya gelen üyeler de bunu bilerek yazıyor zaten. O yüzden sen yazdıktan sonra size mail hesabı yazıp gönderirmisiniz diye mesaj yazıyor. Ama senin yazdığın ise " DBD kullanana " şeklinde. Madem yeri geldiğinde ücretsiz veriyorsun o zaman bu isteyen arkadaşlara da verseydin, ya da üzerine para verseydin. Neden Dbd kullanana diye şart koşuyorsun ? Burası zaten Menfaatsiz . Daybuyday hesaplarını 3 tane kullanana 5 tl verenleri biliyorum. Sen de onlardansındır eminim.

Herneyse daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuda. Baştan sona haksızsın, üste çıkmaya çalışmana pek gerek yok. İyi forumlar

• 24:00'a kadar 2 adet kargo çekim mevcuttur isteyen varsa özelden mail yazsın.

edit: kargo çekleri verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mremre -- 9 Ağustos 2012; 22:25:06 >
  • dostlar elimde 10 liralık kupon ve kargo çeki var. bu geceye kadar ilk yetişene veririm
  • elimde kargo çekleri mevcut ihtiyacı olan pm atsın.
    10 lira aktarılabilir olan varsa ve kullanmayaacaksa alabilir miyim? alışverişii kids bölümünden yapacağım için gelen anlık çekleri kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mischa0416 -- 10 Ağustos 2012; 0:02:54 >
  • KARGO CEKLERIM VAR ISTEYEN VARSA PM ATSIN.
  • arkadaşlar 10 tl onaylı limango ceki aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim
  • kargo aktarılabilir çek mevcut ısteyen pm ile limango mail adresini yollasın

NOT: Binux id arkadaşa verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 10 Ağustos 2012; 13:54:05 >
  • Merhabalar,

Elinde fazla kargo çeki olan var mı acaba ?

teşekkürler
  • Kargo çeki olan varsa talibim.
  • pmden mail adresi atana kargo çeki.
    cevapksk verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_agabey -- 10 Ağustos 2012; 16:21:02 >
  • limango çek varmı arkadaslar
  • Kargo çeki isteyen varsa 1 tane kargo çekim var. İlk PM'ye veririm.

Gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 10 Ağustos 2012; 16:52:49 >
  • bugune ozel
    daybuyday 10 tl hesabımdan 2 adet hemen kullanana

onaylı 20 lik lımango herseyde kullanılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet kargo çeki var,isteyenler mesaj atsın.
  • arkadaşlar şöyle bir 20 tllik çek yollsanız tadından yenmez bu indirimler
  • elimde kargo çeki var arkadaşlar
  • 1 adet kargo çeki mevcut

20 tl'lik çek isteyen arkadaşlara ise bir yöntem söyleyecem, ben 2 aydır bu yöntemle alışveriş yapıyorum hiç sorun olmuyor.

telefon onaylı hesabınızdan size ait olan başka bir mail adresini davet edin, bi ürün isteyin, onaylı hesabınıza anında 20 tl yüklenecek, 20 tl yi kullanın sonra onaysız hesabınızdaki siparişinizi iptal edin

defalarca kez bu yöntemle alışveriş yaptım, hepsini de gönderdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 10 Ağustos 2012; 20:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.