Şimdi Ara

Limango Hediye Çeki Yardımlaşma ve Menfaatsiz Dayanışma Derneği (848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.299
Cevap
39
Favori
721.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cruise06

20 liralık çeklerin skt ayın 15'i 23:59 değil miydi?
    Benim çek silinmiş görünüyor.

evet 15 eylül/ 23:59 olarak tanımlıydı, ama girişte 20TL. hesabınıza yüklendi cuma günü son günü diye banner çıkıyordu _ne olur ne olmaz diye 23:30 civarı kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

quote:

evet 15 eylül/ 23:59 olarak tanımlıydı, ama girişte 20TL. hesabınıza yüklendi cuma günü son günü diye banner çıkıyordu _ne olur ne olmaz diye 23:30 civarı kullandım.

Saçmalık arkadaş saçmalık,başka bir şey değil.
  • quote:

quote:

quote:

Saçmalık arkadaş saçmalık,başka bir şey değil.

aynen dediğiniz gibi saçmalık sistemin otomatikmen bugün 23:59 da silmesi gerekir, masuz yanıltmak için yapılmış birşey _limango acaip tuaflaştı bu p&g kampanyasından sonra..

• arkadaşlar iki gün once limangodan converse ayakkabı aldım 15tl de işbankası hediye çeki ile kargo dahil 61tl ye geldi sonra forumları dolaştıgımda limangonun ürünü geç tedarik ettigini gordum kullanıcı yorumlarında bu konuda beni aydınlatıcak arkadaş var mı boyle olucanı bilsem almazdım markofoni en iyisi diyorlar her açıdan bana gelene kadar 1 ay geçiçek sanırım yazlık ayakkabı kışın gelicek
  • limongo çeki olan varsa mail veya pm atabilirmi kargo çekide olur teşekürler arkadaşlar kursatowen11@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda_18

arkadaşlar iki gün once limangodan converse ayakkabı aldım 15tl de işbankası hediye çeki ile kargo dahil 61tl ye geldi sonra forumları dolaştıgımda limangonun ürünü geç tedarik ettigini gordum kullanıcı yorumlarında bu konuda beni aydınlatıcak arkadaş var mı boyle olucanı bilsem almazdım markofoni en iyisi diyorlar her açıdan bana gelene kadar 1 ay geçiçek sanırım yazlık ayakkabı kışın gelicek

Limango iyidir ya _ürününüz gelir, arada sırada aksaklıklar gecikmeler olabilir..
  • quote:

quote:

arkadaşlar iki gün once limangodan converse ayakkabı aldım 15tl de işbankası hediye çeki ile kargo dahil 61tl ye geldi sonra forumları dolaştıgımda limangonun ürünü geç tedarik ettigini gordum kullanıcı yorumlarında bu konuda beni aydınlatıcak arkadaş var mı boyle olucanı bilsem almazdım markofoni en iyisi diyorlar her açıdan bana gelene kadar 1 ay geçiçek sanırım yazlık ayakkabı kışın gelicek

Limango iyidir ya _ürününüz gelir, arada sırada aksaklıklar gecikmeler olabilir..

gelir biliyorumda parayı alırken peşin alıp ürünü geç gondermeleri kötü oluyor

• quote:

quote:

quote:

gelir biliyorumda parayı alırken peşin alıp ürünü geç gondermeleri kötü oluyor

işin kötü yanı ama; bu ve benzeri sitelerinde çalışma şekli bu_
    Çek mek olmasa zaten alışveriş yapılmaz, çok çok uyguna birşey olmadıkça..

• 10 tl yuklu lımango hesap alısverıs yapacak arkadasa ucretsız yetişen alsın

(bu hesabı kullanan arkadsa istediğiniz hesaba aktarılabılır 10 tl cek de vercem)
  • quote:

^'' Referansımla Limangoya üye olanın hesabına^ alışveriş yapması için 15TL. kod tanımlanacaktır.
    Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda bir alışverişe 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.

güncel;
  • quote:

Orijinalden alıntı: irs69

10 tl yuklu lımango hesap alısverıs yapacak arkadasa ucretsız yetişen alsın

(bu hesabı kullanan arkadsa istediğiniz hesaba aktarılabılır 10 tl cek de vercem)

her sattıkları ürün orjinal ve garantisi var dimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irs69

10 tl yuklu lımango hesap alısverıs yapacak arkadasa ucretsız yetişen alsın

her sattıkları ürün orjinal ve garantisi var dimi ?

geri iade hakkınızda var gelen urunu begenmedıgınız takdırde
  • Arkadaşlar hediye veya kargo çeki varmı kızıma ayakkabı alacağımda malum okullar açılıyor...SELAMLAR.....
  • kargo çeki olan varsa bende alabilirim.
  • Limango hediye çeki lazım arkadaşlar. Acil.
  • ^Ücretsiz^^Limango 15x2 _30.TL çek/kod^^

^'' Referansımla Limangoya üye olanın ^hesabına, alışverişini yapması için 15TL. kod _tarafımca tanımlanacaktır.

Alışverişini tamamladıktan sonra pm.'den dilediği hesabında kullanabileceği bir adet daha 15TL. kod verilecektir.
    Toplamda; bir alışverişinize 2 adet Limango 15TL. kod verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 18 Eylül 2012; 10:03:27 >
  • 10 tl yuklu lımango hesap alısverıs yapacak arkadasa ucretsız yetişenler alsın

• Arkadaşlar alış-veriş yapacağım da çeki kuponu filan olan var mı ?
  • arkadaşlar çeki olan arkadaş varmı acill lazımmda
  • yokmu arkadaşlar ceki olan
  • 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.