Şimdi Ara

Limbo Appstore'daki yerini aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC de oynamıştım çok baba oyundu , ama dokunmatik ekranda oynaması zor olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note2 de iyi oynanir bu 2 ay sonra androide de gelir merak etmeyin:))

• quote:

Orijinalden alıntı: DÖŞ

iPhone 4e çıkmamış yani. Allah belanı versin apple her yıl farklı bir iphoneu çöp ettiğin için...

3 sene önce çıkmış bir telefon ve ayrıca tek çekirdekli. Bütün tek çekirdekli telefonlar çok çabuk harcandı. Ayrıca oyunu Apple değil Playdead yapıyor. Kızılcak birisi varsa oda Playdead tir ama ne kadar kızılabilir bilmiyorum. Oyunlarını yeni cihazlarda test edip eski cihazlarda sorun çıkartabileceği için çıkarmak istemediklerin fikrindeyim.

• quote:

iPhone 4e çıkmamış yani.
    Allah belanı versin apple her yıl farklı bir iphoneu çöp ettiğin için...

iPhone4 e ciksa 9 TL verip alacaktin yani oyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi yanlış görüyorum iphone 4 var işte ! Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 6.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.

Haberde eksiklik var yazan arkadaş tam yazmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariallyte -- 3 Temmuz 2013; 21:32:08 >
  • Badland benzeri bir oyun galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyen arkadaşlar için belirteyim. Bu oyun 2010 yılında ilk kez XBOX 360 için çıkartıldı. Daha sonra PS3'e, ondan sonra da PC'ye çıkartıldı. Bazı arkadaşlar Badland'e benzetmiş ama, asıl o oyunların kaynağı LIMBO'dur.

Oyunu satın aldım. Kontroller çok basit ve iyi. 1 dakika içerisinde alıştım kontrollere. iPhone 5'te rahat bir şekilde oynanıyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum kesinlikle, oynayın.

Oyunun atmosferini merak eden arkadaşlar için oyun içi bir resim paylaşayım :

Limbo Appstore'daki yerini aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 3 Temmuz 2013; 23:21:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Bilmeyen arkadaşlar için belirteyim. Bu oyun 2010 yılında ilk kez XBOX 360 için çıkartıldı. Daha sonra PS3'e, ondan sonra da PC'ye çıkartıldı. Bazı arkadaşlar Badland'e benzetmiş ama, asıl o oyunların kaynağı LIMBO'dur.

Oyunu satın aldım. Kontroller çok basit ve iyi. 1 dakika içerisinde alıştım kontrollere. iPhone 5'te rahat bir şekilde oynanıyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum kesinlikle, oynayın.

Oyunun atmosferini merak eden arkadaşlar için oyun içi bir resim paylaşayım :

Limbo Appstore'daki yerini aldı

Ucretli mi?

• quote:

iPhone 4e çıkmamış yani.

Pc de oyna kardesim daha zevkli 1 yil olcak oyun cikali neredeyse ben bitirmistim cok zevkli tavsiyemdir

• Fiyatının düşmesini bekleyeceğiz...
  • Pek oyun oynamam ama bu oyunun çok iyi olduğunu duymuştum 2 sene önce mac te oynadım çok keyif almıştım herkesin bu oyunu oynamasını tavsiye ederim. Parasını hak ediyor sonuna kadar.

• quote:

iPhone 4e çıkmamış yani. Allah belanı versin apple her yıl farklı bir iphoneu çöp ettiğin için...

Kaç senelik telefon çıkmayabilir tabiki. Bilgisayarım niye crysis 3'ü kaldırmıyor demek gibi bişey. Eskimiş zayıf bir telefon için hayıflanmaya gerek yok. Ayrıca arkadaşların dediğine göre çıkmış. Ama bu konuda en son kızacağınız firma Apple. Diğer platformlarda 1 yılda külüstür oluyor telefonlar. Bakınız S3.

• quote:

iPhone 4e çıkmamış yani.

İphone 4 u destekliyor rahat ol zaten moder combatlari-dungeon hunterlari kaadan oynuyorum bu 113 mb mi ole birsey pek oyun oyun sayilmaz iphone 4 limbo ucurur

• Fiyatı düşerse hemen alacam
  • quote:

iPhone 4e çıkmamış yani.

bak bakalım galaxy s4 android 5 alabilecek mi? çift çekirdekli canavar gibi bir sürü telefon android 4.0 bile göremedi. android 4.0 gören alet 4.1 bile göremeyebiliyor. iphone 4 ios 4,5,6 ve en son 7 de görecek. daha ne? adamların yaptığı oyun demek telefonu çok zorluyor ve 4 ü desteklemiyor bu yüzden.
  • Iphone 4 konusuna aciklik getireyim. Appstoreda gorur gormez satin aldim ve oyunu actigimda iphone 4s ustu gerektirir gibi bir uyarida bulunuyor.

Bunun tek bir aciklamasi var apple uygun goruyor ancak playdead uygun gormuyor. Playdead bu konularda cok hassas. Ufak bir performans dusuklugune bile tahammul edemiyorlar. Applein en kisa zamanda ya firma ile anlasmasi ya da 3gs ve 4den destegi cekmesi lazim.

• Fiyatının düşmesini beklediğim tek oyun :)

• jb yapın parasız alın
  • Kutulu bölümde kaldım yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Fiyatının düşmesini beklediğim tek oyun :)

niye düşmesini bekliyorsun? jailbreak yok desen telefonumda anlarımda, jailbreaksizde uygulama yükleniyor artık iphonea . eğer bilmiyosan araştır derirm. 25pp programı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.