Şimdi Ara

LimeWire'ü hatırlayan var mı :)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
2
Favori
11.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün arkadaşla eski günleri konuşurken limewire da konuşmada geçmedi, konuyu görünce bayağı sevindim hey gidi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk duyduğumda "Laymvör" dü. Bir süre bende öyle kullandım. Sonra (Yıllar yıllar önce tabii) "Bune la? Lime tamam, Wire niye vör?" dedim. Velhasıl laymvayır güzeldi. O dönemin en hızlı ve popüleriydi benim için..
  • Minton ve Jagler deodorant unutulmaz.
  • Bilgisayarcıların geçim kaynağıydı.Durmadan virüs bulaştırıp bilgisayarcılara format attırmak için uğraşan,onların geçinmesini sağlayan koca yürekli program.
  • Ahh be bu konuda bu olmazsa olmaz

• Hemen sonrasinda FrostWire cikti ve o LimeWireden daha guvenli daha fonksiyonlu daha zararsiz bi programdi. Bende kuzenimden duymustum ilk ve tek efsane sarki indirme programimdi. Frostwire i bilmeyenler olabilir hala kullaniliyo sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

Bunu yazmak için gelmiştim. Okurken dilim düğümlendi... Şöyle bir şey oluyor. Laymvayürü...
  • Laym Viyürr'ü
  • Babama şarkı indirmiştim xxx sesi çıktı babama rezil oldum hiç unutur muyum sonra simgesi ayı olan bir program vardı ona geçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdinin liselileri bilmez ama ben o zamanlar onu kullanmazdım başka programlar vardı onlar daha rahatta hey gidi günler hey tabi o zamanlar youtebeden mp3 indirmesini falan bilmezdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Babama şarkı indirmiştim xxx sesi çıktı babama rezil oldum hiç unutur muyum sonra simgesi ayı olan bir program vardı ona geçtim

bear share diyorsun sanırım bizde onu ilk yüklediğimizde onda mesajlaşma özelliğide varmış birisi kamera karşısında şeyini gösteriyordu aileme rezil olmuştum
  • 2 kere denedim pc virüs yedi bearshare geçtim

• ilk virüslü mp3 indirme programı.... unutulurmu hiç
  • bazı gerizekalılar türkçe hocası kesilmiş basımıza
  • Format attıktan sonra winrar ile aynı anda kurardım
  • Sinirsiz diye 256kbps ye gecip somurmeye cabaladigim sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Babama şarkı indirmiştim xxx sesi çıktı babama rezil oldum hiç unutur muyum sonra simgesi ayı olan bir program vardı ona geçtim

bear share diyorsun sanırım bizde onu ilk yüklediğimizde onda mesajlaşma özelliğide varmış birisi kamera karşısında şeyini gösteriyordu aileme rezil olmuştum

İmesh vardı mesajlaşma vs olan,o dönem yaş 14-15 olunca ekmeğini yiyemedim ama abim 40 fırın ekmeği yedi o programdaki hatunlardan

• Hala arşivimde durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 24 Ekim 2015; 17:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Aynen o

• Ne yazsak get ***ed hard çıkardı.

Yıldız tilbe get..

:(

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.