Şimdi Ara

LimeWire'ü hatırlayan var mı :)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
2
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf virüsdü.
  • Küçükken limvayır diye okurduk Ablam öğretmişti müzik indirebiliyordum hey gidi be
    Tek özelliğinin müzik indirmek olduğunu sanıyordum bu arada
  • Napster
  • böyle klavye delikanlıları oluyo bitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

böyle klavye delikanlıları oluyo bitiyorum

Bende bitiyorum kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

laymvörü hatırlayan xdxdxdfxdxdxd

baban
  • Amerika'da LimeWire davası görülürken Kansız ttnet cumhuriyet başsavcılığına LimeWire kullananların ip adresini veriyordu. Hatta yakalanan çok vatandaşımız var.

İstesekte unutamayız.
  • Toplu msnler eklerdik muzik falan bearshare vardi imesh vardi vardi da vardi

• ares limewire filan. duygulandım la
  • Ilk kullanmaya basladigimda ilk 1 hafta evi federallerin basacagini dusunmustum...

• Ahh ahh unutmadik ki hic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlanmaz mı. O zamanki aklımla şarkılar daha az yer kaplasın diye aradığım şarkının en düşük boyutlusunu seçip indiriyordum. Ses kaliteden k'sinden haberim yoktu.

Şimdi özenle seçiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az Mı Dj Akman İndirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Hatırlanmaz mı. O zamanki aklımla şarkılar daha az yer kaplasın diye aradığım şarkının en düşük boyutlusunu seçip indiriyordum. Ses kaliteden k'sinden haberim yoktu.

Şimdi özenle seçiyoruz.

aynen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

quote:

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

çünkü o zamanlar laymvör diye okunuyordu, yani bilgisizlik sonucu ağızdan ağıza öyle yanlış yayıldı. Demek ki bilmiyosun sayın 2000 li :)

Çünkü o zamanlar sen portakalda vitaminken Keçiörenli Mamaklı kekolar o programı LaymWör diye okurdu.

Hala LaymWör diye okuyorsan Ankara'ya gel, uçak biletin özel İngilizce derslerin benden, acıdım valla kimin çocuğuysan

limewire nin nasıl okunduğunu bildiğin için bana ingilizce dersi verebileceğini mi düşündün yazık :) imzamda gördüklerin rastgele değil kardeşim

"Abiii sen yetkili bi abiye benziyon" dememi bekliyorsan onu sana LaymWör'cüler Kınayt'cılar desin.

Translate çevirisiyle 38 dilde yetkili yazan senin gibi bir işsizin hobisi 23 yaşında birine 2000'li demek olmamalı...

Ha böyle çılgınlıklarla geçiyorsa zamanın, bundan böyle yetkili arkadaşlarınla LaymWör'de takılabilirsin

BLOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 23 Ekim 2015; 22:19:15 >

• utopiaa U kullanıcısına yanıt
    Kullanırdım baya zamanında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Hem Türkçe olarak hem de İngilizce olarak okudum fakat LimeWire'ü olmuyor arkadaş...

çünkü o zamanlar laymvör diye okunuyordu, yani bilgisizlik sonucu ağızdan ağıza öyle yanlış yayıldı. Demek ki bilmiyosun sayın 2000 li :)

Çünkü o zamanlar sen portakalda vitaminken Keçiörenli Mamaklı kekolar o programı LaymWör diye okurdu.

Hala LaymWör diye okuyorsan Ankara'ya gel, uçak biletin özel İngilizce derslerin benden, acıdım valla kimin çocuğuysan

limewire nin nasıl okunduğunu bildiğin için bana ingilizce dersi verebileceğini mi düşündün yazık :) imzamda gördüklerin rastgele değil kardeşim

"Abiii sen yetkili bi abiye benziyon" dememi bekliyorsan onu sana LaymWör'cüler Kınayt'cılar desin.

Translate çevirisiyle 38 dilde yetkili yazan senin gibi bir işsizin hobisi 23 yaşında birine 2000'li demek olmamalı...

Ha böyle çılgınlıklarla geçiyorsa zamanında bundan böyle yetkili arkadaşlarında LaymWör'de takılabilirsin

tamam kral sensin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LaymVayır'ı

LimeVire'yi

Ha böyle çılgınlıklarla geçiyorsa zamanın, bundan böyle yetkili arkadaşlarınla LaymWör'de takılabilirsin

BLOK

hayde yallahh

• Surekli +18 içerikler bulan limon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.