Şimdi Ara

Limit 4000TL - Oyun Laptopu Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir gamebook [oyun laptop'u] arayışındayım. Fiyat limiti 4000TL bana her oyunu en yüksek ayarlarda çalıştıracak bir makine
    önerebilir misiniz?
    Ekran Kartı için de bir sorum olacaktı : 680MX yada 670MX düşünüyorum. Bunların arasında pek bir fark (Fiyat,özellik vs.) var mıdır? İhtiyacımı karşılar mı?

ÇOK ACİL LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ YAZIN ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12baran12 -- 19 Nisan 2013; 13:57:16 >

• www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-pmu213378.html (gtx670mx)

www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-0ne-836tr-notebook-urun9286.html (gtx680m)

680m-mx, 670mx den daha güçlü bir karttır. Oyunlardaki fps oranı daha yüksek ve ileriye dönük olarak, oyun vs. için kullanım babında biraz daha uzun güncel kalabilir. Yani 680m veya mx hem performans hem de uzun vadede daha iyi iş görür.

www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 12:24:28 >
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Özellikle E' arkadaşıma çok teşekkürler. Ekran kartı konusunda beni bilgilendirdiği için. Taşınabilirlik açısından ise zaten bir oyun kasa masaüstü bilgisayarım var. Sadece laptop almak istiyorum. Ben monster notebooklardan yanayım ama gönderdiğin msi modelini inceledim. Gerçekten harika bir model. Anladığım kadarıyla oyunlar için yapay zekası bile mevcut , yani oynarken birçok kolaylık da sağlıyor. Bu bilgisayarı 1.sıraya yerleştirdim bile.. Bu laptop'u satan bir bayiilik bulunuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12baran12 -- 19 Nisan 2013; 21:02:28 >
  • Cevabınız onayda gözüküyor yalnız.
  • Pcdepo, sadecenotebook vs. gibi web-mağazaların bayilerine bakabilirsin. Yalnız merkezleri nerdedir, tam olarak bilmiyorum. Diğer bilindik mağazalarda msi nin oyuncu serileri satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Nisan 2013; 10:25:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.