Beyler dershane 20 21 nisanda üniverstede aynı gerçek sınav gibi apotemi tg denemesi yapacak. Ama aynı zamanda o gün limit tg-2 var. Sizce hangisine girilmeli? Limit 1 e girmiştim ama apotemi nasıldır daha önce giren oldu mu?
Up
Ben olsam limit tg girerdim. Aynı güne yapmaları saçmalık olmuş baya yalnız.
Zaitsev Kurbanın Olam
kullanıcısına yanıt
Apotemi girdiniz mi daha önce hocam? Nedir ne değildir?
Apotemi ilk kez yapıyor zaten ne olacağı belii değil. Ama limit efsanedir.
apotemi tarihi 11-12 nisan. 1 hafta sonrasında yapılırsa tg sıralamaya yansıması için optikler geç gönderilmiş olur muhtemelen.
Furkan BektaşF
kullanıcısına yanıt
Aynen onu bende gördüm normal tarihü 11 12 ama dershane 20 sinde yapıyor. Gene kopya olayı döner büyük ihtimalle
beeqee
kullanıcısına yanıt
Yılda 1 defa çıkarıyormuş oda çok kaliteli oluyormuş diye duydum o uüzden arada kaldım zaten
JhonyBravoJ
kullanıcısına yanıt
Önüme cevap anahtarı koysalar bakmam. Kopya çeken net aptaldır. Hic bosuna 15tl verip para vermesinler bizim gercek siralamamizi gormemizi engellemesinler
JhonyBravoJ
kullanıcısına yanıt
Yok hocam girmedim ama geçen sene 2 limit tg sınavına girdim. İkisi de birbirinden kaliteliydi
JhonyBravoJ
kullanıcısına yanıt
Kalite olarak ikiside kaliteli olur diye düşünüyorum ama katılım olaraktan limit>apotemi olur muhtemelen o yüzden limit diyorum limite kaydoldum bende
Hocam başka bir kurumda apotemiye önceden gir daha mantıklı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme