Şimdi Ara

limit-türev-integral kaldı.15 günde çalışılarak kaç net yapılabilir bu 3 konudan acilll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rahat yaparsın arkadaşım. ben 2 günde sadece sin30, cos60ın değerini biliyoken trigonometriyi bitirdim, hiç anlamazdım, şimdi önüme çıkan soruların da büyük kısmını yapabiliyorum.

bu saatten sonra sınava kadar genelde evde zamanını geçireceksen türev 4 günde falan rahat halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 4 Haziran 2012; 19:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

rahat yaparsın arkadaşım. ben 2 günde sadece sin30, cos60ın değerini biliyoken trigonometriyi bitirdim, hiç anlamazdım, şimdi önüme çıkan soruların da büyük kısmını yapabiliyorum.

bu saatten sonra sınava kadar genelde evde zamanını geçireceksen türev 4 günde falan rahat halledersin.

Trigonometride nasıl çalışma şekli uyguladınız bende bugün başladım ama gerisini pek getiremedim de.
  • başka bi arkadaş da pm den sordu, aynı mesajı atıyorum sana da..
    quote:

trigonometriyi öğrenmek zor değilmiş. ben daha önceden hata etmişim. trigonometriyi 1 haftaya yayıp öyle bitirmeyi planlıyodum. yani 1 günde 10 sayfacık falan çalışıp bitirecektim sözde.. tabii formülleri tekrar etmeyince konuların arası açıldı ve ilk konular hariç diğerlerini yapamadım.

trigonometriyi günde 6-7 saat kasıp hiçbi özelliğini unutmadan ilerleyerek 2 günde bitirmek çok işime yaradı... bütün özellikler aklımda hala. ve özellikleri unutmadığın için bi sonraki konuyu da rahatça kavrıyosun. unutmamak için günde 10 dakika formüllere baksam yetecek yani sınava kadar.

trigonometriyi bitirmek için konuları bölüp fazla ara verme, unutursun.

benim eyyorlamam bu kadar :D kolay gelsin

hocam yani ani bi çalışmayla her şey aklındayken konuları bitirip test çözmek lazımmış. ama tabi çalışmak çok zor, 2 gün molalarla falan 6 saat ayırdım ben (6 saatin 2 saati mola :D) şuan problem yok :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.