Şimdi Ara

Limit vs Bilgi Sarmal vs Fen Bilimleri Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 4838383 kez sorulan bu soruyu ben biraz daha spesifik olarak sorayım dedim.
    Hangisi daha zor? Hangisinin dil bilgisi soruları daha "Olm bunu kim düsünecek?" tarzında?
    Evet ben de farkındayım ÖSYM'nin çok zor sormadığının ama her seye hazırlıklı olmak istiyorum.
    Elimde su an 345 var Türkçe için. Basit geldi, gelistiğimi hissetmiyorum. Bir de Karekök var ama onun da dizgisi çok itiyor beni.
    Hepsi 35-40 tl bandında olduğu için çok sorun olmaz maliyet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bence limit.
    bilgi sarmalin da turkce denemeleri iyi
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Yok hocam SB olarak soruyorum sadece. Deneme olarak ne bulursam cozecegim zaten.

• hocam limitin dil bilgisi sorulari efsane bence. acikcasi suan turkcem iyiyse, sebebi gecen sene limit sb'deki dil bilgisi sorularini taramamdir...
    Fen Bilimleri'nin de zor sorularını gordum, ondan son anda kafama takildi. Sarmal'in Turkcesindeki dil bilgisi sorulari kolaymis sanırım, dil bilgisi kitabindakiler zor diyorlar.
    Limit 35 liraya dusmus de indirimle, ondan bir alasim geldi.

• Üç kaynağı da çözmüş biri olarak şahsi sıralamam: Fen Bilimleri - Limit - Bilgi Sarmal şeklinde.
  • iamlegendd İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Fen Bilimleri'nin bahsi çok gecmiyor Turkcede ama sağlam geldi bana gördüğüm sorular kadarıyla. Sizce de öyle mi?

• Hocam şimdiden söyleyeyim o fen bilimleri türkçeyi çözerken içiniz bayılacak, ona göre alın
    Abov... Neden ki?

• Baskısı hoj değil...
  • hocam gecen sene fen bilimleri turkce'nin % 80 civarini cozdum bu sene yeni basim venus serisini cozuyorum soru kaliteleri hemen hemen ayni. kaliteli sorulari da var orta seviye diyebilirim. paragrafta begendigim isaretledigim sorular olmustu. anlatim bozuklugu biraz zorladi beni. dil bilgisi seviyesini merak ediyorsan cok zor degil konuyu ogrenmek icin ideal. her testte genelde 1 veya 2 orta-zor seviye soru oluyor gelistirir yani seni. yerinde olsam fen bilimleri - sarmal - limit yaparim. ben fen bilimlerinden sonra direkt limite gececegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafa da bir bakın derim.SB ve denemesini çözdüm 35 5 yaptım.Limit basit gelmişti yarısını çözüp bırakmıştım.Diğerlerini bilmiyorum.

• Paraf paraf paraf.
    Paraf Türkçe
    Paraf Paragraf
    Bilgi Sarmal Dil Bilgisi
    Uçarsınız.

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Paraf daha mı zor Limit'ten? Bir de bu senekiyle internette Parabol Dizi Fonksiyonlarla( :)) aynıdır değil mi kullandiginiz basim? Malum fiyati oldukca yuksek.

• knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam duydugum kadariyla Limit cok zor saniyordum ben. :/

• Yeni basım var ben de. Limit hakkında pek fikrim yok. Bende vardı geçen yıl ama onu bırakıp paraf aldım. Parafı aşırı öneriyorum, çok güzel kitap.

• Her konusunu bilemem ama geçen seneki baskısının yazım kurallarındaki bütün testleri(8-9 test) toplamda 6 dakikamı almıştı.Ondan sonra bıraktım.Belki de o konuya özeldir bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.