Şimdi Ara

limitli adsl kullanıcılarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://ftp.tcrc.edu.tw/ftp/cpatch/server/dumeter/source/

adresinden dumeter programını bulabılırsınız kucuk ancak kullanışlı bir programabenziyor

buarada program sanırım 30 gunluk full surumu veya sifresini bilen varsa verebilirmi??

• dostum bunu buraya yazmışsın ama seen bu programlar hakkında pek bişi bilmiyosun anladıgım kadarıyla . bu programlar yanlış tutuyolar hesabı en sağlıklısı telekomun kendi sitesinden bakmak o genelde sorunlu oluyo ama dogrusu o .
  • yanış hesap tuttuklarını bılıyorum ama telekomun sorgu sayfası genelde sorunlu.bu program en azından bir fikir vermesi açısından önermiştim
  • Limitli nasıl memnunmzsnz
  • daha yeni oldu alalı ama şimdilik istediklerimi indirememek dışında pek bir sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

dostum bunu buraya yazmışsın ama seen bu programlar hakkında pek bişi bilmiyosun anladıgım kadarıyla . bu programlar yanlış tutuyolar hesabı en sağlıklısı telekomun kendi sitesinden bakmak o genelde sorunlu oluyo ama dogrusu o .

dumeter yanlış göstermez, en doğru gösteren program odur hatta, hata telekomdadır. bizim kullanamadığımız tcp başlıkları bilmemne hedeleri hesaba katmak hangi akla hizmettir hala çözemedim.
  • lımıtlı adsl almamak lazım 20 mılyon ıcın bır gun gelır 200 mılyon odersın sonra
    gıdım gıdım kullandıgna ınternetı pısman olursun
  • Film indirmeyeceksen günde 12 saat internette dolaşmayacaksan limitli en ideali. Ayrıca 200 milyon gelme ihtimali yok çünkü son alınan karara göre(tükoderin zorlamasıyla) limitli faturaya gelecek ücret limitsizin %25 inden fazla olamayacak.(türkinternet.com) Tabi yinede belli olmaz bu telekoma ben 3 aydır kullanıyorum herkesin başına gelen problemlerden başka bir sorun yaşamadım.
  • ADSLKOTA.TTNET.NET.TR
    HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR

SAYGILAR BAHADIR
  • Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: showalye1

Teşekkürler

rica ederim...
  • arkadaş trky netmetre diye bir yerli yazılımı tavsiye etti.. aynı sitede trky dns diye başka bir program daha var o da en müsait dns leri buluyo ikisi de denenebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 5 Mart 2005, 11:31:26 >
  • Ben 3 aydır sınırlı kullanıyorum 29mil odedim hiç artmadı tasmadı dumeter dan da cok ama cok memnunum...
  • indirdiklerinizi bi dosya yapın onun içine atın görürsünüz ne kadar yüklediğinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALAN_SMITH

indirdiklerinizi bi dosya yapın onun içine atın görürsünüz ne kadar yüklediğinizi

Peki ya web sayfalarının içerikleri?????

Du meter kullanıyorum telekom sayfasıylada karşılaştırıyorum taş çatlasın %5 oynuyor. Du meter Rulezzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALAN_SMITH

indirdiklerinizi bi dosya yapın onun içine atın görürsünüz ne kadar yüklediğinizi

web sayfası?
  • TRKY netmetre diyoruzya arkadaşlar.. yerli malı yurdun malı hesabı ücretsiz..
  • evet ikisinide kullanıyorum neredeyse hatasız ölçüm yapabiliyorum.dns de bi okadar işe yarar.

quote:

Orjinalden alıntı: the engine

arkadaş trky kota diye bir yerli yazılımı tavsiye etti.. aynı sitede trky dns diye başka bir program daha var o da en müsait dns leri buluyo ikisi de denenebilir..
  • o program bende de var dogru gösteriyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.