2 yıl boyunca bi kızla çıkan bi arkadaşınız var ve arkadaşınız tanışma yıldönümünde size şöle bişi diyor. sevgilisi için tanıştıkları günden itibaren hergün için limon suyuyla kağıda mektup yazacağını söylüyor. Limon suyuyla 730 mektup oluyo. Bu arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz???
helal olsun dedim vallaa......
kaynak ?
nasıl yani kaynak
amac ne
quote:
Orjinalden alıntı: komodo
2 yıl boyunca bi kızla çıkan bi arkadaşınız var ve arkadaşınız tanışma yıldönümünde size şöle bişi diyor. sevgilisi için tanıştıkları günden itibaren hergün için limon suyuyla kağıda mektup yazacağını söylüyor. Limon suyuyla 730 mektup oluyo. Bu arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz???
Mor ışıkta görülenilir o biliyo mu bunu ?
limon suyuyla yazinca bi sekilde isitinca okunabiliyo yazi ornek utu
limon suyuyla yazinca bi sekilde isitinca okunabiliyo yazi ornek utu
Aa vet biraz ısıtıncxa da limonlu yerler koyulaşıyor.
vakit kaybı
niye limon suyu o kısmı anlamadım kimden ne saklıyo ki :S
quote:
Orjinalden alıntı: TRaMbLeN
niye limon suyu o kısmı anlamadım kimden ne saklıyo ki :S
işte sozde romantizm yazık o limonlara onun yerine fakir fukaraya ver israf bunlar israff
limon suyuyla yazinca ugrastigini gostererek kizin gozune gircekmis
quote:
işte sozde romantizm yazık o limonlara onun yerine fakir fukaraya ver israf bunlar israff
tebrikler RunAwA mthis bi yorum yaptin
limona verceğin parayla götürsene kızı kız kulesine mis gibi bi akşam yemeği ye mum ışığında.yemek sonrası da duygularını dinle, tut rüzgarı elinden, denizi duy, geceyi işit kaptır gitsin...
quote:
limona verceğin parayla götürsene kızı kız kulesine mis gibi bi akşam yemeği ye mum ışığında.yemek sonrası da duygularını dinle, tut rüzgarı elinden, denizi duy, geceyi işit kaptır gitsin...
budur be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme