Şimdi Ara

Linagede Oynamak istediginiz server ozellikleri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bide kardesim yanlıs anlasılmasın sızleri elestırmek amacıyla soylemıyorum ıslerı nasıl ıdare ettıgınızı bılmıorum zaten bana dusmez nasıl yapacagınız ben sadece fıkrımı soyledım yanlıs anlasılmasın!!! kolay gelsın..
  • Full off olsun birader sıkıyo artık high rate serverlar bunaldım 1000x serverlarda oynamakdan en kötü ihtimalle 30x olsun yeter. . !
  • aynen katılıorum kardesım sana yuksek ratelı serverlarda dostluk yok yerım ole serverı tek oynıcaksam call of duty crysıs vs oyunlar oynarım ben arkadaslık dayanısma ıstıorum baska sey deıl
  • cumcumx Bizim serverdaki gmler hic birseye mudahale etmezler...Bunu saten L2talles de oynıyanlar gormuslerdir saten serverda bi gm mudahale ediyorsa bilki o server oynanmaz...!!Ben 17 yasındayim ama bir prof l2 ci kadar herseyi coq ii biliorum..Kendimi owmek gibi olmasin ama biz 2 arkadas kuruoruz bu serveri..bizi bilen bilir..!!eger gerekirse 1 tanede ayretten gm almayi dusunuruz biz yoqqen o online olsun die cunku okuyoruz..!!Yorumlarınızı Goz onune alacagiz..Cvplarınızı Yazabilirsiniz..TsskrLer..!!
  • ßirde ServerimizDa Donate Olmıcak...!!!Safe we max kac olmasını isterseniz ..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L2Teo -- 11 Eylül 2008; 20:55:06 >
  • bence server panayır yerı gıbı olmasın safe 3 max 19-20
  • eger arkadaşlarımızın dedigi gibi bir server açarsanız bende gelirim mutlaka..!
  • server 30 x olacak Donate Olmıcak demistim ama belki olabilir cunku bizde sunucu kiraliyoruz arkadasLar onun parasini cikarmamiz Lasim isteyen yapar ;)
  • Abartı olmasın da donate de olsun.Ama ilerleyen zamanda serverı tamamen donate üzerine kurarsanız(!) cıvığı çıkar.

Bu daha önce başıma geldi bir serverda o yüzden vurguladım.

Safe , max standarda uygun olursa güzel olur sanırım.Öyle +30 +100 falan bayıyor.

Safe 3 , max 18 en ideali.

Sade ve güzel bir server olur umarım.Güzel olursa katılım çok olur.Çünkü kime sorsam server arıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L2Teo

server 30 x olacak Donate Olmıcak demistim ama belki olabilir cunku bizde sunucu kiraliyoruz arkadasLar onun parasini cikarmamiz Lasim isteyen yapar ;)

lol

Donate kesın olcaktır kesın !!!! Gerci sızede hakvermek lasım bı sekılde server masraflarını dondurmek lasım ama uzun soluklu olcanı sanmıorum serverın!!!!Farklı seyler dusunuyorum fakat bende kalsın!! neyse yınede kolay gelsın
  • ArkadasLar serverimizin İsmi Degismistir....: L2Liquidfire Yeni ismi İle karsınızda Hepinizi Bekliorum İnterLude

..:Server Rates:..
    Exp=1000x
    Sp=1000x
    Adena=2000x
    Drop=7x
    Spoil=20x

..:Server Enchant Rate:..
    Safe Enchant=7
    Max Enchant=25
    Chance=%80
    Blessed Scroll Chance= %100
  • http://78.189.25.173 [ L2Liquidfire ] Sitesini Yazmayı unutmusum k.baqmaın :):)
  • http://78.189.25.173 Vote Verirseniz Çok Seviniriz
  • hanı 30 x olcaktı falan o kadar yazdı mıllet nasıl olsun dıe sordun onerısını yazdı bosuna mıydı !!
  • kardes hyr neden bosuna olsun.. Acıcağımız 2.ci server 30x Olucak dedicated server İle anlaşıyordu Shorty 50 ytl Paramı Ne Eksikmis Onu Tamamladımı 2 server olucak Ve Lag Sorunu Olmuycak Ben Sizlere Buradan Bilgi vericem..Teo
  • Benim bildigim cok saglam bir serverin acılacagı extremenin devamı olarak nitelendiriliyormus hemde donatesiz zaten ondan sonra saglam bi server gelmedi adını bilmiyorum ama ogrenirsem hepinize atarım linkini .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.