LİNATE YANIYOR Aslında işin aslı şöyle Guard bey Harpyi ilk gördüğümde başlıyor işin aslı Harpy birgün benim acizane Kasar hoodluğunu yaptığım Lufersona geliyor Ve ; Linateye Tp pls diyor bana Linate o dakika gönlümün başkenti başımın tacı ruhumun İlacı oluyor Karusa yakışmaz Yolculuk esnasında en ufak bi rahatsızlık yada edepsizlik Etmiyorum Tp olduğu kordinatı mıh gibi aklımda tutuyorum Çakıyorum Oğlum diyorum bizim Chara Bu Kordinatı unutma Birgün ilk bu kapıda King olacaksın Sorup soruşturup, bulup buluşturup en nihayetinde Harpyi İstetiyorum Ama gel gelelim kızın üvey anası Harpy queen kızı bir türlü vermeye Yanaşmıyor İkinci kez istetiyorum Bu kez üvey abi Raven harpy bizde kasar hooda kız yok diyor Allah'ın hakkı üçtür Kingim senide yorduk ama hadi bir kez daha iste diyorum Kapı bir kez daha kingin yüzüne kapanıyor Oğlum bu işin aslı yok diyor Sundriesin çırağı Great Priest Murka'ın eline bir mektup sıkıştırıp Harpye gönderiyorum Kaçarmısın benimle diyorum "kaçarım" diye cevap yazıyor Mübarek cuma gününe anlaşıyoruz Hani yalnız gitmiyim bizim Uruk bladeyide çağırıyım diyorum Urukblade beline babadan kalma kılıçı takmış gelmiş Oğlum Uruk blade bu ne diyorum."ne olur ne olmaz abi sen Tp le" Tpliyorum Açıl ey Linate ben geliyorum Linate yanıyor Guardlar beni arıyor Linate yanıyor Karuslar benden biliyor Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor Bunu bir tek sevdiğim birde allah biliyor Harpy diyorum Harbi ne oluyor Ne oluyor demeye kalmadan Guardlar kapıyı çalıyor Guardlar kapıyı çalıyor Warior Master Skay içeri giriyor Memur bey diyorum Harpy reşit kendi isteğiyle geldi Memur bey "tamam" diyor "Harpy bişey dediğimiz yok Ama Linate yanıyor Harpyi kaçırmasına kaçırıyorsunda Linateyi niye yakıyorsun be evladım" Harpy bu ne diyor diyorum Harpy hiç bişey demiyor Meğer bizim Harpy kaçarken inferno atan mageyi kesmeyi unutmuş Ağaçları yanıp tutuşmış Sonra Civardaki kulubeler tutuşmuş Sonra Linate tutuşmuş Veryansın etmiş bizim üvey kaynana Linatede Kasar hood sıdık kızı kaçırdı Linateyide ateşe verdi diye Nihayetinde attılar beni War Jaile Tez vakit sonra mahkeme günü geldi Guard Harpye sordu "Kızım seni bu Karusmu kaçırdı" Evet Guard bey "Mahalleyide bu Karusmu yaktı" Ee evet hakim bey Ne eveti Harpy ne eveti Nikah kıymıyoruz Harpy Ne eveti Meğer üvey anayla üvey abi baskı yapmışlar evde kıza Slotuda Linateyide sıdık yaktı diyeceksin diye 7 Yıl War Jailde geçer geçmesinede Yalandan 7 yıl yatmak 70 yıl gibi delir kanı deliye Bir kaçgüne kalmadı Koptu kafamın belkayışı Dedimki kendi kendime Ben buradan kaçarım Gider bu kez harbiden Linateyi yakarım Şimdi hepiniz merak ediyorsunuz dimi Guard bey Yaptımı yapmadımı diye Yaptım War Jailden kaçtım Önce gidip üvey abisinin Belluadaki Healing Potion dükkanını Daha sonrada üvey annesinin yeni aldığı Kulubeyi İnferno attırıp Yaktım Şimdi Guard bey cezam neyse çekerim İçerdede iyi hali bozmam sizi temin ederim 7 Yıl değil 70 yıl bile olsa Paşa paşa yatarım Linateyi yakarım Sonra girer paşa paşa yatarım Guard bey Paşa paşa yatarım Linate yanıyor Guardlar beni arıyor Linate yanıyor Karuslar benden biliyor Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor Bunu bir tek sevdiğim birde allah biliyor.
verildi..
bunu türkü şeklinde söylerseniz çok güzel oluyoama verildi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme