ya lıncoln ıı transfer alexten ıı deıl bı kere sene sonu gorucez kım ne yapmıs hawa yapmayın hawa yapılcak adam war yapılmıcak adam war
quote:Orjinalden alıntı: atiyba Ben de 8800 Sirocco istiyordum iyi oldu beleşe gelecek gibi arkadaşım kafan mı güzel?
Evet kanka Sanki senin değil quote:Orjinalden alıntı: gorkem86 quote:Orjinalden alıntı: atiyba Ben de 8800 Sirocco istiyordum iyi oldu beleşe gelecek gibi arkadaşım kafan mı güzel?
afferin sana walla aksam aksam gulduruon bzi sensiz olmup bu topicler merak etme biz senin fake olmadigina inandik dimi arkadaslar
Adam daha milli olmamıs dediğiniz kadar warsa bari bizim milli takıma alırız vatan millete hayırlı olur
quote:Orjinalden alıntı: demircibu bu fake de çok sevimliymiş ulan ne diyim arkadaş kafayı yemiş fake degilim lincoln 35 gol atar , gs şampiyon olur şimdide lincoln ayrılır diyo
quote: Not : Arkadaşlar ben fake değilim sadece şifremi kaybettim uzun zamandır da sanal ortamda gezintiye çıkmadım. Yeme bizi gözüm..öyle olsaydın nicki verirdin