Şimdi Ara

Lincoln Navigatör Gitti Infiniti Fx37 Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Üstad yeni aracınız hayırlı olaun tam aradığım kişisiniz navigatörden genel olarak bahsedermisiniz

Konfor

Yakıt

Bakım ücretleri

Parça fiyatları ve temini

Şimdiden tşk ederim

Tesekkur ederim. Navigatorden bahsedeyim biraz

Konfor - 2013 Ml - 2010 Q7 2005 Cayenne den kat ve kat daha iyi , tren gibi gidiyor cuf cuf sesi gelse tam olucak , inanilmaz keyifli arac

Yakit - Izmir trafiginde ortalama 20 ila 25lt lpg kullanirdi 50 kurus uzun yolda 40 kurus gibi tuketimi var. 170km hizda limitor giriyor.

Bakim - 3bin milde bir ufak bakimi var. yag ve yag filtresi degisimi . 6bin km olunca ek olarak benzin ve polen filtresi giriyor. Rakamlar komik 400=500tl gibi bakim parasi cikiyor 17lt antrifiz aldi araba o koydu

Parca fiyatlari alacagin yere gore degisiyor ama bir diske 1000tl diyende var , yerini bulursan 400tl alirsin takim degil adet fiyati dikkatini cekerim

Ben amerikadan getirdim buji 8tl burda 50tl. Alacagin yeri kesinlikle bilmelisin

temin konusunda hic sikinti yok. ankara ve istanbul merkezi bu aracin.

Dikkat et yorulmus arac alma bir araba parasi harcarsin , almadan bana danis ben cogu navigatoru gormeye gittim bilirim

Tşk ederim cevaplarınız için navigator aklımı çalmıyor değil aslında yakıt tüketimi benim şu an kullandığım araçtan farklı değil opel antara kullanıyorum şu an şehiriçi 15-16 gösteriyor uzun yolda da 8-10 arası yakıyor

Yakıt neden bu kadar fazla ben fx37 ile 15lt tüketimim var araç 1.4 turbo değilmi

• Araç 2.0 dizel hocam 1.4 yok antara da neden bu kadar çok yaktığını bende anlamış değilim gerçi genel ortalamam şu an 11 lt şehiriçi dışı karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX35 e denk gelmiştim bir kez. 3.5 v6 atmosferik japon motoru. Bildiğiniz 350z'nin motoru aslında.

Acayip bir ciğer var motorda. 1890 kg kütleyi 7 saniyede 100 e çıkarıyor. Aracın tavanında tv ünitesi falan var. Adam bir de prins'in en kaliteli kitini takmış az yakıyor. Şehiriçi 12 litre benzinle geziyorum dedi. Araç 3.5 atmosferik ve otomatik şanzıman dikkatinizi çekerim. 2.0 atmosferik otomatikle dur kalk trafiğine girseniz yakar bunu zaten.

Vay be dedim bu kadar konforlu, güçlü ve az yakan araç, herhalde çok pahalıdır. Sonra bir girdim baktım, 100 binden aşağı fiyatlara mis gibi araç satıyorlar ikinci elde. 80-90 falan. Bildiğim kadarıyla nissan servisinde de yaptırılabiliyor bu araçlar. Bugün dizel otomatik golf veya tüplü otomatik civic alsan daha fazla para veriyorsun , fx35 in yanına koysan çekici alır götürür başka yere bırakır

Fiyatını gördüm, bir de gidip bmw'nin, mercedes'in falan fiyat listesine baktım. Ondan kat kat daha güçsüz ve ciğersiz(fx35 kükrüyor), fx35 prins lpg takmışken neredeyse ondan daha fazla yakan, daha dar ve konforsuz araçlara, fx35'in iki-üç katı para verenleri gördüm. Gülüp kapattım.

Yolda falan denk gelirseniz sakın oynamayın, paramparça eder

Bu böyleyse fx37 kim bilir nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 15 Ağustos 2017; 16:50:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.