Şimdi Ara

'LİNCOLN'Ü UNUTSUNLAR!...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Schalke'de son 14 yıldır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Gerhard Rehberg, Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarların Lincoln transferi beklentisine son noktayı koydu...

Schalke'nin Türkiye'de çok iyi tanınması ve çok taraftarının olmasından dolayı sürekli revaçta olduklarını ve sürekli takip edildiklerini dile getiren ve bundan mutluluk duyduklarını anlatan Rehberg, geçen hafta cuma günü gerçekleşen dev buluşmanın ayrıntılarını da paylaştı.

Hatırlanacağı gibi Schalke Kulübü Başkanı Rehberg, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün de hazır bulunduğu bir yemekte Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a bu transferde Galatasaray için kolaylık sağlayacaklarının sözünü verdi ve "Siz Lincoln ile anlaşın, Schalke Kulübü olarak biz size zorluk çıkarmayacağız" ifadesini kullanmıştı.

"LİNCOLN KALMAK İSTİYOR"

Ancak aradan geçen bir kaç gün içerisinde işler değişti ve Rehberg bu buluşmada neler yaşandığını ve ardından neler olduğunu şu sözlerle anlatıyor: "Biz o gün beraber olduğumuz zaman, aynı gün bizim menajerlerimiz Galatasaray ile Lincoln için resmi olarak görüştüler. Ama daha herhangi bir sonuç yok. Başkanla da bunu konuştuk. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızdan ötürü Lincoln'nü serbest bırakmamızın mümkün olmayacağını kendisine ifade etmeye çalıştım. Sonra Lincoln ile görüşmemizde kulüpte kalacağını ve Schalke'den ayrılmak istemediğini söyledi"

Fenerbahçe'nin de Lincoln'ü istediği haberler için ise Rehberg; "Ben bildiğiniz gibi bir kaç gündür buradayım. Konulara belki uzak kalmışımdır burada olduğum süre içerisinde ama Çarşamba günü yönetim kurulu toplantımız var. Orada herhangi bir başvuru varsa yeniden bir değerlendirme yaparız. Ama, benim bildiğim kadarıyla şu ana kadar başka bir kulüpten resmi bir teklif yok. Fenerbahçe ise menajerler aracılığıyla bizim futbolcularımızı istiyor olabilir" şeklinde konuştu.

"2-3 MİLYON EURO'YA OYUNCUMUZ YOK"

Teknik kadronun işine hiç karışmadığını dile getiren Rehberg, "Tabii ki bu teknik kadronun işi. Şampiyonlar igi'nde oynayacak ve başarılı olacak olan onlar. İlk önce onların müsade etmesi lazım böyle birşey olursa. Ondan sonra çok farklı teklifler olursa tabi ki değerlendirilir. Ama, bu işler nasıl olur belli değil ve bizim futbolcumuz ucuz bir futbolcu değil. 2-3 milyon Euroluk bir oyuncu da değil" dedi.

Schalke'nin bu sezon şampiyonluğu son 2 haftada Stuttgart'a kaptırmasının hayal kırıklığını da yaşadığını ifade eden Rehberg, "Tabii ki bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Şampiyon olmayı istiyorduk. 13 hafta boyu hep liderlik koltuğunda oturduk. Kazanacağımız maçları maalesef kaybettik. Ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da bizim en büyük hedeflerimizdendi" diye konuştu.

"HAMİT İÇİN HEM SEVİNDİM HEM ÜZÜLDÜM"

Hamit'in, Bayern Münih'e transfer oluşuna hem üzüldüğünü hem de sevindiğini belirten tecrübeli Başkan, "Hamit'le iyi bir bağlantım var. Kendisi çok saygılı bir genç. Kendisi süper ve çok iyi bir futbolcu. Almanya'da bir çok oyuncu Bayern Münih'te oynamak istiyor. Hamit de onlardan biri olduğu için Bayern Münih'i tercih etti. Orada başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

"FELDKAMP BİR NUMARA"

Son olarak Galatasaray'ın takımın başına getirdiği Feldkamp ile ilgili sorumuzu yanıtlayan Rehberg kendisine inandığını ve başarılı olacağını söyledi. Rehberg, "Feldkamp bu işlerden belli bir süre uzak kaldı ama Benim için Feldkamp iyilerden birisi. Hatta bir numara. Tecrübeli biri ve Galatasaray için hayırlı olur.

Galatarasaray'a faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü hedeflerini iyi belirler ve bu hedeflerini gerçekleştirmek için taviz vermeden çalışır" dedi.

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=28814

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.