Şimdi Ara

lınea satış rakamlarında istenileni veremedi :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İMZAMDAKİ GİBİ

BU FORUMU KENDİLERİNE AİT BİR SİTEYMİŞ GİBİ BENİMSEYEN, SADECE KENDİLERİNİ TATMİN ETMEK İÇİN HAKSIZ YERE CEZA VEREN,KONU EDİTLEYEN VE GEREKTİĞİ ZAMANLARDA DA ORTALIKTA OLMAYACAK OLAN BAZI YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN BİZ DH Yİ KINIYCAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursatipo -- 9 Şubat 2008; 11:07:39 >

• bursatipo sırf geyik yapıyorsun

linea çok satsa ne olur satmasa ne olur
    bu her marka için geçerli, biz son kullanıcıyız, bizim için bi arabanın ne kadar sattığı değil, konforu sorunsuzluğu tipi vs. önemli olmalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

bursatipo sırf geyik yapıyorsun

bu her marka için geçerli, biz son kullanıcıyız, bizim için bi arabanın ne kadar sattığı değil, konforu sorunsuzluğu tipi vs. önemli olmalıdır

kardeşim anlayamadıgınız bi nokta var hala ben lınea karsıtı biri değilim lıneanın konforuna diyecek yok ve + lınea gözümde tok ve gözüpek bi aractır...lıneayı karalamıyorum karalayanlarada karsıyımmm..benim anlatmak istediğim farklı bi durum arac türk milletinin gözünde tutmadı ama bi gerçek var lınea piyasaya cok geç cıktı fıat yetkilileri cok geç kaldılar pazarlama stratejileri yanlıştı..türk milleti ısınamadı lıneaya..30-35-40 milyar lıneaya verene kadar jetta honda toyota alırım diyor türk milleti..

bu araba 4-5 sene önce cıkıcaktı ozaman göreceklerdi...ne meganı ne cıvıcı.....

bir zamanlar dobloyla kangoyu tahtından ettiğimiz gibi meganıda lıneayla tahtından edicez diyorlar fıat yetkilileri..suan ortada taht maht kalmamışken..bundan sonra megane satsa nolurrrrrr satmasa ne...adamlar pazarı ele geçirmişler nereye baksan meganeII

• quote:

son kullanıcısıyım deme..yarın birgün yeni bir model cıkar yeni özelliklerde uygun fiyatla bu sefer ona dönersin.arabacılığın sonu yok insan oğlunun gözü aç hep yeni bişeyler istiyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursatipo

quote:

son kullanıcısıyım deme..yarın birgün yeni bir model cıkar yeni özelliklerde uygun fiyatla bu sefer ona dönersin.arabacılığın sonu yok insan oğlunun gözü aç hep yeni bişeyler istiyoruz..

elbette döneceğim, işte bu yüzden son kullanıcıyım yaa, bana ne hangi marka ne kadar satmış, ben gider ne hoşuma giderse onu alırım

sen ne için savaş veriyorsun burda onu anlamadım, insanlara ne anlatmaya çalışıyorsun, yok linea satmamış, yok az satmış, senin ne işine yarayacak az satması veya çok satması,

• Ben zaten araban tip---o demedim ki.Aradaki ince kinayeyi anlamayacak kadar gelişmemişsin.Böyle bir foruma böyle bir tip-O-c açarsan böyle tepki yersin.Linea kullanıcıları araçlarında çok menun.Senin jetta,honda megane gibi araçlar türk kullanıcısına maddi olarak hitap etmiyor.34 milayar verceğine alırsın jetta,alırsın honda,alırsın megane diyorsun.Zaten böyle bir şey demen araçtan anlamadığını gösteriyor.Bu araçların içöindeki donanım seviyesine bir bak 34 yllik jettada bile arak koltukların penceresi manuel, ykıt tüketim o fiayta ancak benzinli alcağından şehir içinde 10 lt fazla yakıt yakar.Hondaya gelelim euro ncap tan 5 yıldız alamaış güvensiz bir araç. Megane kılişeleşmiş sorunlarla boğuşmak isteyenlerin alcağı marka.
    Bunları iyi oku ondan sonra lineaya karşı yazılar yaz.Gerçekler insanları rahatsız eder.
    O gerçektte Linea İyi Kİ VArsın.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

Ben zaten araban tip---o demedim ki.Aradaki ince kinayeyi anlamayacak kadar gelişmemişsin.Böyle bir foruma böyle bir tip-O-c açarsan böyle tepki yersin.Linea kullanıcıları araçlarında çok menun.Senin jetta,honda megane gibi araçlar türk kullanıcısına maddi olarak hitap etmiyor.34 milayar verceğine alırsın jetta,alırsın honda,alırsın megane diyorsun.Zaten böyle bir şey demen araçtan anlamadığını gösteriyor.Bu araçların içöindeki donanım seviyesine bir bak 34 yllik jettada bile arak koltukların penceresi manuel, ykıt tüketim o fiayta ancak benzinli alcağından şehir içinde 10 lt fazla yakıt yakar.Hondaya gelelim euro ncap tan 5 yıldız alamaış güvensiz bir araç. Megane kılişeleşmiş sorunlarla boğuşmak isteyenlerin alcağı marka.
    Bunları iyi oku ondan sonra lineaya karşı yazılar yaz.Gerçekler insanları rahatsız eder.
    O gerçektte Linea İyi Kİ VArsın.....

bilader adresini ver gözlük göndereyim...bukadarda olmaz..honda jetta cıvıc alırsın demiyorum yavaş yavaşl oku anlayarak oku..ok

alırım veya alırsın demiyorum alırım diyor türk milleti okey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursatipo -- 9 Şubat 2008; 11:34:08 >

• quote:

quote:

quote:

elbette döneceğim, işte bu yüzden son kullanıcıyım yaa, bana ne hangi marka ne kadar satmış, ben gider ne hoşuma giderse onu alırım

sen ne için savaş veriyorsun burda onu anlamadım, insanlara ne anlatmaya çalışıyorsun, yok linea satmamış, yok az satmış, senin ne işine yarayacak az satması veya çok satması,

sen bu forumdan maaşmı alıyosunda burdasın..adı üstünde donanaımhaber anlamışındır umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen bu forumdan maaşmı alıyosunda burdasın..adı üstünde donanaımhaber anlamışındır umarım

donanimhaber = sen yaptığının neresi haber ?

hadi ilk başta yazmışsın, az sattı falan diye sonrasında niye konuyu bu kadar uzatıyorsun ki

• Orjinalden alıntı: utkucay

donanimhaber = sen yaptığının neresi haber ?

hadi ilk başta yazmışsın, az sattı falan diye sonrasında niye konuyu bu kadar uzatıyorsun ki

comedıan9 isimli kullanıcı ya anlamamış yada anlamak istemiyor..

yorumlarımı saptırmış tamamen duygusal davranıyor..

lınea taraftarı oldugum halede beni karsıtı gibi göstermeye calışıyor göz göre göre

insan bi okur yaa ,..gerçi anlamadıktan sonra 100 sefer okusa nolcak oda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursatipo -- 9 Şubat 2008; 11:49:21 >

• Bursa Tip-O maaş alıyorum . Aylık 30000 euro veriyorlar.Haksız eleştiri yapma. Linea ya bir garazin olamasa farklı bir topic açmazdın.Linea topiği altından devam ederdin. Forum yöneticilerine seslniyorum bu topiği kapatın.

• hadi arkadaşlar kapatalım şu konuyu uzatmaya gerek yok, çünkü bi sonuca varmaz
  • quote:

hadi arkadaşlar kapatalım şu konuyu uzatmaya gerek yok, çünkü bi sonuca varmaz

comedıan9 arkadaşımız anlamadı beni..ve bu gidişlede anlamıcak gibi duruyor,,ben daha fazla uzatmıyorum arkadaşım sende bişey yazma..ok

buna ek olarakta sonuclanması gereken bişey yok ortada arkadaşlar,,fıat fiyatlarda indirime gittiğinde ve türk milleti kendi kompleks düşüncelerinden vazgeçtiğinde lınea satış grafiğini artıracaktır.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursatipo -- 9 Şubat 2008; 11:59:04 >
  • Bu konu bilgi edinmek içinmi yoksa atışma kavga yapmak içinmi açıldı anlayamadım...

Kilitlendi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.