Şimdi Ara

LİNEAGE 2 hikayenin turkecesi veya turkcelestirelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumlarin cogunu işnceledim fakat c1 den c5 kadar l2 hikayesinin turkcesini bulamdim acaba oup olmadindan haberi olan varmi:)

• yoksa forumda lineage 2 icin turkce site hazirlayan arkadaslar var biz nacizane kendimide bu aileye sokarakatan donanimhaber ahalisi olarak ana hikayeden itibaren c1 c2 c3 c4 c5 turkce ceviri yapalim bayai bir zor amam mumkun olan bisey hem arastirdiim kadariyla su anda turkce data base lerde boyle bir sey yokj :(((
  • vallaha orjinal sitesinde ingilizce olarak var ama türkçeye çevirmek uzun zaman alır.

Ya aslında şuda var. Zaten zamanla Darkelflerin eskiden elf olduğunu daha sonradan kara büyüyü kullandıkları için lanetlendiğini, insanların elflerle beraber yaşadığını ancak sonradan aralarının açıldığını, orcların paagrio nun velayetinde orta dünyanın hakimi olma çalışmalarının olduğunu, dwarfların orta dünyadanın ekonomisini elinde tuttuklarının ve son olarakta elflerin orman cinleri olduğunu öğrenirsin.

Fazlası gereksiz bence.
  • Hikaye derken senaryolarıdan mı bahsediyorsun kardeş yoksa görevler mi ????

Ben şuanda kendi sitemde çevirmeye çalışyorum saolsun diğer sitelerden arkadaşlarda yardımcı oluyorlar.Şimdilik görevler üzerinde yoğunlaştım.Az kaldı az :)
    Hedef Bütün Questler :) sonrada hikayeler...

Yardımcı olmak isteyen arkadaşların hepsini bekliyorum.

www.l2turkiye.com
  • Arkadaşlar pekala benimde uzun zamandır aklımda böyle bi çeviri yapmak vardı. Hem L2 Turk sitelerinde paylaşılması açısından hemde yaralı bir bilgi olabileceği açısından ben hiç vakit kaybetmeden çevirye başlıyorum. Yardımcı olmak isteyen olursa msn adresim synace@hotmail.com
  • Ve hatta arkadaşlar C5 in hikayesini çevirmeye başladım. Sırayla devam ediyorum.

Zaten saolsunlar diğer site yönetici arkadaşlarımız questleri çeviriyolar bende history i çevireyim
  • demek herkesin icinde bir ukteymis ne guzel yahu magnes kardesim cevir allah ceviren uzuvlarina zeval getirmesin:))ama bunlari bunlari bilmen yeterli demssin dawrflar budur elfler budur gibilerden bunlari az cok herkes biliyo zaten onemli olan orda hikayedeki olaylarin tam ne olduu ben sadece c2 yi bir ksim olara cevirdim valla o bile mazzam anakimle lilthin arasindaki kapsimalar giant cave in neden o sekilde deavsa bir harabeye donustuu vs vs :) hepsini okumammiz lazim bukadar zmandir oynuyoruz :)))hem hikayede fena deil aksiiin o bicim ..
  • Hiç sorma.. Aslında iyi oldu ya. C5' in aslında şeytanın şehirlere saldırıp insanları öldürdükten sonra oradan daha önce uzaklaşan maceraperestlerin intikamınından doduğunu öğrendim şuana kadar. Devam ediyor :)
  • :)))
  • ya varya biraz meraklandırayım sizi. :) Burda şeytanın misillemesi ile oluşmuş gizli örgütlerden bahsediyo. Bu gizli örgütler çok kötüler. iyi insanlar değiller yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGNeS -- 2 Ocak 2007; 17:57:24 >
  • işallah güğzel birşey olur ellerine sağlık yardımcı olmak isterim ama bu aralar çok yoğunum :( kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.