Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

ben de allyy olrm kız sedat :D

he noldu?:)ben hiç bişe anlamadim ne allysinden bahsediyorsun?konu nereye geldi:)rica etsem şu kız kelimesini kaldirirmisin ordan
  • bende bise anlamadim
  • En Gec kac hafta sonra acilir ? cevap bekliyorum
    Adamin 1i ispanyali l2extreme trade bolumunde reklam yapip duruyor te best server falan site ismi falan baya bakan var yenı acılmıs oda x5 falan
  • buyrun foruma burda yazmanin bir anlmai yok artik :)www.lineageonlineworld.com
  • ewet forumda goruselim nerdeyse 700 msj olcak burda:)
  • Arkadaşlar GM team den çıkmış bulunmaktayım. Bilginize!!!
  • niye güzeldi takiminiz ya niye diye sorsak kızarmısın?
  • Server sahibine sormak lazim, GMlik kimlere verilir diye. Cevabi muhtemelen şöyle olur : Parasi olan yada arkadaşim olan herkes gm olabilir gibi bir cevap werir. Yaniliyor muyum ?
  • elbette yanılıyorsun... sen ortada yokken gm team belli idi . ve bu gm team 7 kisi idi . ve bunun haricinde kimse gm olmayacaktı ama .. ugurun tanımadigi 7. kisi yuzunden sorun cikti .. hem bu konuyu buraya tasımamin ne anlami var simdii ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 10 Kasım 2006; 13:49:15 >
  • daha server acilmadan GM ler arasi anlasmazlik cikarsa playerlar ne yapar allah muhafaza server acilmadan GM ismi verilmesi bile buyuk hata neyse karismak gibi olmasin umarim istediginiz gibi olur... basarilar...
  • Ben ortada yokken ? Ben varim demedim ki uğurun tanimadiği 7. kişi nasil oluyor ? ve bu adam kim ki gmlik yetkisi veriliyor ve neden ? Bu konuyu forumlara yazdim ve sildiniz belki buraya tasimamin sebebi budur ? Neyse size ve 7. gmnize serverinizda iyi eğlenceler dilerim. . Son soruLAR gmligin maliyeti ne kadar acaba 1gb ram mi ? yoksa yalakalik mi ? evli barkli olan herkese guveniyormusunuz ? Hesap soruyor gibi oluyorsam affola ama milletin merak ettigini soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 10 Kasım 2006; 18:12:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

elbette yanılıyorsun... sen ortada yokken gm team belli idi . ve bu gm team 7 kisi idi . ve bunun haricinde kimse gm olmayacaktı ama .. ugurun tanımadigi 7. kisi yuzunden sorun cikti .. hem bu konuyu buraya tasımamin ne anlami var simdii ?

Bence burda daha cevap vermeye devam etme kardes
    Soru sormak isteyen buyursun foruma gelsin yazsin
    Uygun gorunurse silinmez demek uygun gorulmemiş silmişler konunu
    http://www.lineageonlineworld.com/
  • Uygun görmeyen kişiyle dün kavga ettik. Elveda mesajım bile silinmiş.
  • bi serwer acilcak is brazilya dizilerine dondu
  • Evet ben başka makina buldum oraya taşınıyoruz. Gm team olarak. Hem owner benim yakın arkadaşım
  • Evet arkadaşlar ben gm teamden ayrılmamışım sadece owner değiştirmişiz . Server işi devam...
  • sadece beni satip gittiniz . ama olsun hade bakalim yaptiginiz islerde sonunuza kadar arkanizdayim .... bir hic ugruna .. arkadaslar herkeze hayırlı olsun oyunu ve forumu birakiyorum . simdiye kadar kimin kalbini kırdı isem ozur dilerim ....

saygilarimla LuD4Crisss....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 10 Kasım 2006; 22:39:56 >
  • kizmayin ama al bide burdan yak ne oluyo karsilikli birbirinize rest felan mi cekiyonuz...
  • Eminshop brezilya dizisi Sonuna kadar arkanizdayiz beyler . Bu arada LuD4Cris seni satip giden oldugunu sanmiyorum 7. kişiye tum takimi satan sizdiniz. Harbi merak ettim su adami 7. kişi Lineage 4 Ever Oyunu birakma Lud4cris arkadaşım bekleriz servera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 11 Kasım 2006; 13:48:39 >

• Ben yeni makina buldum. Uğurla beraber yola devam ediyoruz ve iddalıyız. Hem owner yakın arkadaşım olduğu için server işi yılan hikayesine dönmicek ayrıca sağlam makina var elimizde.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.