Ewet moruk Biz Titandayiz Nickim Ayni Ruudy pm atabilirsiniz:)LoL
ya kardeş ben de Kastien'de. Şimdi ben Kastienden pm atsam sizin oraya gelir mi?
bende bi aralar kastiendeydim (hala da ordayım) bi ara 75. lvl charım ban yiyince oyundan soudum da...
yassin kardeşim, belki daha duymadın ama bir Rivayete göre $300 a ban ı kaldırıyorlarmış. eğer bayansan daha ucuz yolları bile varmış Tövbe Tövbe!!! diyeceğim odur ki sen 2 koyun al. 1 ini L2X teki GM lere verilmek üzere, diğerini de kurban edip kurda kuşa verilmek üzere bana getir!
Bu arada aklıma gelmişken : Benim hesabı isteyene satabilirim. Hesapta : 1 tane Prophet (Buffer) lvl 72 1 tane Sorceress Lvl 75.9
Her ikisinde de tüm zırhlar ve yüzükler +3 ve üstü olup Maddi bakımdan Refah içindelerdir. Yine min. 5 er Strider ları vardır. Warehouse ları tıka basa doludur. Silahları söylememe gerek yok zaten
aga nasıl satarsın charları ne kadar emek ettin onlara hemide benim yanımda ettin. izin vermem satamazsın!!!! hayııııııııııııııırrrrrrrr!!
Canım kardeşim, arz-talep meselesi . Fiyat uygun olursa (yani emeklerimi karşılayacak kadarcık) neden satmayayım ki? Hatta sen birini bul komisyon bile veririm sana
Hava atmak gibi olmasın ama...
ahanda kuşa binmiş abi o haywanat salam dmg koyuyomu hiç bi chara saldirttinmi o yaratii? merak ettim de
Kardeş ağzından ateş atarak saldırıyor, DVC nin dibine inmesi çok rahat oluyor. Ne rahat olmuyor ki?
Yalnız shop'a girince biraz sıkıntı olabiliyor...
Kardeşim bak bi daha atma bana ne yardım et dien mi war sana
gansh o yaratıgı nasıl ediniyorsun ? banada yardımcı olabilirmisin?
o karekterin özelligimi soptan hayvanmı yetiştiriyorsun biz nasıl edine biliriz yetiştirmek için ne yapmalıyız yardım yardım bilgi..